Tiltották szenvedélyeitől a Voice versenyzőjét(csütrötök)

Pál Dénes tiltás szenvedély The Voice sztár versenyző énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokáig tanárai és szülei sem támogatták Pál Dénest abban, hogy két szenvedélyének, az éneklésnek és a rajzolásnak éljen, mert senki nem tartotta őt elég tehetségesnek. A Voice versenyzője épp ezért hosszú ideig csak titokban merte próbálgatni a szárnyait - tudta meg a Life.hu.

Szinte hihetetlen, mégis igaz, hogy a Voice egyik favoritját, Pál Dénest egykor tanárai eltanácsolták mind az énekléstől, mind a rajztól, ami azért volt számára fájdalmas, hiszen ez a két dolog volt a szenvedélye.

Forrás: TV2
Forrás: TV2


"A tanáraim az iskolai teljesítményem alapján azt javasolták, hogy énekléssel és rajzolással ne foglalkozzak, mert nincs hozzá érzékem" - emlékszik vissza Dénes, aki azonban ment a feje után, és nem adta fel álmait, de a negatív vélemények miatt csak titokban gyakorolgatott."Öt éve kezdtem el komolyabban énekelni. Mindig éjszaka osontam át a telkünkön lévő másik kis házba, és ott gyakorolgattam, mígnem egyszer lebuktam és a szüleimnek meg kellett mutatnom, hogy mit tudok. Nekik azonban még akkor sem tetszett, ahogy énekelek" - idézte fel a furcsa helyzetet a miskolci származású fiú, aki épp ezért hatalmas meglepetést okozott a környezetének a Voice-beli sikereivel és produkcióival. Dénes azonban nemcsak az énekléssel, hanem a rajzolással sem hagyott fel. "A középiskolában már volt, hogy rajzversenyeket nyertem, sőt olyan is megesett, hogy én rajzoltam egy-egy osztálytársam helyett is anélkül, hogy a tanárok tudtak volna erről, és ezeket a munkákat az osztálytársaim neve alatt nevezték rajzpályázatokra. Vicces helyzet volt" - nevet Dénes, aki ma is szívesen rajzol és most már a fotózásban is kipróbálta magát. A Voice versenyzője azonban énekesként szeretne érvényesülni. Egy csapásra az ország egyik kedvence lett, akinek hétről hétre gyarapodik a - főként nőkből álló - rajongói tábora. "Folyamatosan egyre több rajongóm van, akiktől rengeteg levelet és nem titok, ajánlatokat kapok. Sokan egyátalán nem rejtik véka alá, hogy mit szeretnének tőlem, de én ezzel nem tudok és nem is nagyon szeretnék akármit is kezdeni" - vallja be az énekes.

52 évesen került utcára a TV2 új sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130107-csillag-laszlo-a-tv2-sztarja-a-bunok-es-szerelmek-foszereploje.htmlVV Éva visszament az őt bántalmazó férfihozhttp://www.life.hu/legykepben/20130108-bauko-eva-vv-eva-a-valo-vilag-sztarja-visszament-a.htmlPénz nélkül maradnak hónapokig a Nemzet Színészeihttp://www.life.hu/legykepben/20130108-a-nemzet-szineszei-harom-honapig-penz-nelkul-maradnak.htmlRomokban a Voice versenyzőjének életehttp://www.life.hu/legykepben/20130107-torzsa-gabi-a-voice-versenyzojenek-elete-romokban-hever.htmlÉrtelmetlen halál! Öngyilkos lett a legendás színésznő fiahttp://www.life.hu/legykepben/20130107-kate-omara-amerikai-szineszno-fia-48-evesen-lett-ongyilkos.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.