Földesi-Szabó László verekedés Bálint Antónia bántalmazás celeb sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazságügyi pszichológus szakértő vizsgálja Bálint Antónia lányát, Lilient, akit - a gyanú szerint - az édesanyja rendszeresen bántalmaz.

Igazságügyi orvosszakértő vizsgálja Bálint Antónia és Földesi-Szabó László lányát, Lilient. A gyanú szerint a kislányt az édesanyja rendszeresen felpofozza, és az is felmerült, hogy Toncsi rendszeresen iszik gyermeke társaságában.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub


A szakértő bevonására azért is szükség volt, mert Lilien szemtanúja volt édesanyja és legutóbbi párja, Tereh István tettlegességig fajuló veszekedésének. A Blikk információi szerint a vizsgálatot az apa kezdeményezte, amikor kislánya azt mesélte neki, hogy "rengeteg száz pofont kapok a mamitól". Földesi-Szabó László emiatt érezte veszélyeztetve gyermekét, aki - az apa véleménye szerint - agresszívvé vált az óvodában is az otthoni bántalmazások miatt. Földesi-Szabó célja az, hogy a hatóság hasson a szépségkirálynőre, hogy vegye komolyabban a gyermeknevelést.

Súlyos betegség döntötte le a Voice versenyzőjéthttp://www.life.hu/legykepben/20130110-weisz-viktor-a-voice-versenyzojet-sulyos-fertozes-dontotte-le.htmlDrogos fotóval buktatta le magát a magyar valóságshow-sztárhttp://www.life.hu/legykepben/20130109-aranypart-adam-magyar-celeb-drogos-fotoval-buktatta-le-magat.htmlGyász! Meghalt a magyar rendezőhttp://www.life.hu/legykepben/20130109-wilt-pal-magyar-rendezo-62-evesen-meghalt.htmlA szakma elítéli a Voice versenyzőjéthttp://www.life.hu/legykepben/20130108-czerovszky-heni-a-voice-versenyzojet-a-fel-zenei-szakmai-eliteli.htmlElőkerült Fekete Pákó pornófilmjehttp://www.life.hu/legykepben/20130109-fekete-pako-magyar-celeb-pornofilmje-elokerult.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.