Lebukott! Színésztől lopott az ismert zenész

lebukás színház Fesztbaum Béla börtön hegedűművész lopás bíróság Járóka Antal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pénztárcát és mobiltelefont lopott az ismert hegedűművész, Járóka Antal, de lebukott.

A híres zenészdinasztia sarja január 7-én osont be a Vígszínházba, belopózott az éppen színpadon lévő Fesztbaum Béla öltözőjébe, ahonnan elemelte a színész pénztárcáját és mobiltelefonját - Írja a Blikk.

"A taps után felmentem az öltözőmbe. A másodikon jártam, amikor szembejött velem az úriember. Rám köszönt, én vissza, azonban gyanús volt, hogy sietett. Szaladtam az öltözőm felé. Láttam, hogy kulcs rezeg a zárban. Az oldaltáskám nyitva volt, hiányzott a tárcám és a telefonom. Azonnal kiabáltam, hogy tolvaj, ne engedjék ki!" - emlékezett vissza Fesztbaum. Ezzel egy időben a szintén színész Molnár Áronnak is feltűnt Járóka Antal.

Forrás: MTI/Kollányi Péter
Forrás: MTI/Kollányi Péter

Fesztbaum Béla

"Utánarohantam a portára. Mondtam neki, nem akarom gyanúsítani, de már többször is lopás történt itt, és nem fog tudni kimenni. Ekkor hallottam a kolléga kiabálását. Bezártuk a művészbejáró ajtaját, és visszatartottuk. Kérte, hogy ne hívjunk rendőrt, mindent visszaad" - mondta a színész. Nem csoda, hogy a hegedűművész, Járóka Antal félt a rendőröktől, hiszen 2000 óta 13-szor volt büntetve lopásokért, kábítószer-használatért. A zenész legutóbb szeptember 5-én szabadult.

Bár 40.000 forint értékben lopott a hegedűművész - vagyis csak szabályt sértett -, mégis hat hónap börtönre ítélte gyorsított eljárásban a bíróság. Korábbi felfüggesztett büntetését is le kell ülnie ezúttal. A hegedűművészt bilincsben vitték a tárgyalásra, de szabadon távozhatott.

"Mivel az ítélet jogerőssé vált, három hónap halasztást kértünk. Ezt meg is kaptuk" - tette hozzá Mile Attila ügyvéd. Járóka Antalnak április 10-én kell börtönbe vonulnia.

Kiakadt a magyar rapper! Kidobták az Eurovíziós Dalversenybőlhttp://www.life.hu/legykepben/20130111-dopeman-magyra-rapper-szerint-nem-szakmai-verseny-az-eurovizios-dalfesztival.htmlRadics Giginek fáj az Euróvíziós bundabotrányhttp://www.life.hu/legykepben/20130111-radics-gigi-a-megasztar-gyoztese-szamara-rosszul-esett-hogy-bundaval.htmlVeri a lányát Bálint Antónia?http://www.life.hu/legykepben/20130111-balint-antonia-magyar-sztar-gyermeket-igazsagugyi-pszichologus-szakerto-vizsgalja.htmlSúlyos betegség döntötte le a Voice versenyzőjéthttp://www.life.hu/legykepben/20130110-weisz-viktor-a-voice-versenyzojet-sulyos-fertozes-dontotte-le.htmlVastag Csaba bevallotta az igazságot eltitkolt eljegyzésérőlhttp://www.life.hu/legykepben/20130110-vastag-csaba-az-xfaktor-nyertese-bevallotta-az-igazsagot-allitolagos-eltitkolt.htmlEurovízió: Mester kontra tanítványokhttp://www.life.hu/legykepben/20130110-tanitvanyok-szabo-adam-feher-zoli-brasch-bence-indultak-a-mesteruk.htmlAz RTL Klub egykori műsorvezetője a TV2-n fog énekelnihttp://www.life.hu/legykepben/20130110-az-rtl-klub-egykori-musorvezetoje-erdelyi-monika-is-enekelni-fog.htmlCsobot Adél három pasival kavart egyszerre?http://www.life.hu/legykepben/20130110-csobot-adel-az-xfaktor-2012-dontose-harom-pasival-kavart-egyszerre.htmlDrogos fotóval buktatta le magát a magyar valóságshow-sztárhttp://www.life.hu/legykepben/20130109-aranypart-adam-magyar-celeb-drogos-fotoval-buktatta-le-magat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.