Hernádi Judit színésznő meglepő Heti Hetes The Voice sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő fordulat! Félmillió forintért a TV2-n énekel Hernádi Judit. Az RTL Klub sztárja a lányával ad duettet a Voice-ban.

Meglepő módon a TV2-n tér vissza a képernyőre Hernádi Judit. Az RTL Klub sztárja lányával, Tarján Zsófia Rebekával lép fel a Voice-ban, és a produkcióért cserébe félmillió forintot kap. A dolog pikantériája, hogy Hernádi lánya indult az RTL Klub tehetségkutatójában, az X-Faktorban, de a színésznő végül kivágatta ezeket a jeleneteket a műsorból.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Hernádi Judit 13 év után, tavaly nyáron hagyta ott a Heti hetest, amikor úgy tűnt, hogy véget ér a műsor. A jelek szerint azonban nem végleg köszönt el a képernyőtől. " Kettőnket kértek fel, és örültem neki, hiszen mindig különleges dolog számomra, ha együtt lépünk színpadra" - árulta el a Blikknek, hogy miért vállalta el a felkérést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.