Fatima: "Jó, hogy kiestem a Voice-ból"

harag Molnár Ferenc Caramel Mohamed Fatima The Voice kiesés sztár versenyző énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mohamed Fatima úgy érzi, hogy jobb az élete, amióta kiesett a Voice-ból - tudta meg a Life.hu.

Mohamed Fatima botrányos körülmények között esett ki a Voice-ból, és távozása után napokig forrtak az indulatok, amiért Caramel őt küldte haza a műsorból.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu


Az énekesnő rövid időre maga alá került a történtek miatt, de ma már nem bánja, hogy így alakultak a dolgok. "Jobban vagyok, jobb nekem, amióta kiestem a Voice-ból" - szögezte le az Eurovíziós Dalfesztivál partiján.

"Még a Voice alatt indultam el az Eurovíziós Dalfesztivál dalversenyén a Nem baj című számmal. Nagyon örülök, hogy bejutottam vele a legjobb 30 közé. Úgy tűnik, valamit mégiscsak jól csinálok..." - árulta el a Life.hu újságírójának érzelmeit Fatima, aki - bár nem haragszik Caramelre - nem keresi az őt kiejtő Mester társaságát. "Nem voltunk mi sosem nagy barátok. Most sem tartjuk a kapcsolatot."

Kibékültek! Visszakapta szerelmét Puskás Petihttp://www.life.hu/legykepben/20130116-puskas-peti-a-megasztar-sztarja-visszakapta-szerelmet.htmlElgázolták az RTL Klub sztárjának testvéréthttp://www.life.hu/legykepben/20130117-deutsch-anita-a-baratok-kozt-sztarjanak-testveret-elgazoltak-korhazban-kezelik.htmlMegerőszakolták VV Éváthttp://www.life.hu/legykepben/20130117-bauko-eva-a-valo-vilag-sztarja-elarulta-hogy-megeroszakoltak.htmlFélmillióért énekel a TV2-n Hernádi Judithttp://www.life.hu/legykepben/20130117-hernadi-judit-az-rtl-klub-sztarja-fel-millio-forintert-enekel.htmlElverte amerikai gázsiját Ganxsta Zoleehttp://www.life.hu/legykepben/20130116-ganxsta-zoli-a-die-hard-5-dragabb-mint-az-eleted.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.