Varga Izabella színésznő Barátok közt ügyvédnő tánc Szombat esti láz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt című sorozat ügyvédnője a Life.hu információi szerint hamarosan egy kis időre eltáncol a sorozatból.

Varga Izabella már régóta vágyott új kihívásokra. Információink szerint sikerült neki valami szokatlanba, valami újba belekezdenie.

A színésznő, akit ügyvédként ismerhetnek a tévénézők a sorozatból, a hamarosan képernyőre kerülő Szombat esti láz című produkcióban új oldaláról mutatkozik be: táncolni fog. Izabella korábban is szeretett volna valami új kihívást találni magának, tavaly beiratkozott egy művészeti eszközökön alapuló lélektréner kurzusra. Akkor még úgy érezte, lányai kicsik ahhoz, hogy estéről estére távol legyen tőlük, de úgy tűnik, hogy a gyerekek azóta jobban viselik, ha édesanyjuk sok-sok estét távol tölt tőlük. A táncos műsor ugyanis rengeteg gyakorlást kíván meg, a már kiválasztott táncosok heti több alkalommal is gyakorolnak a látványos versenyre. Izabellának pedig napközben a sorozat szereplőjeként is helyt kell állnia.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Keményen kritizálják egymást a TV2 sztárjaihttp://www.life.hu/legykepben/20130117-tolvai-reni-a-megasztar-nyertese-es-kallaysaunders-andras-a-megasztar.htmlElsírta magát a Voice versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130117-gajer-balint-a-voice-versenyzoje-elerzekenyult-elsirta-magat.htmlKiderült a sztárszomszédság!http://www.life.hu/legykepben/20130114-olah-gergo-az-xfaktor-nyertese-meglatogatta-andras-gazdat.htmlA Megasztár énekese leleplezte a Voice titkáthttp://www.life.hu/legykepben/20130118-the-voice-tehetsegkutato-titkara-feny-derult.htmlTeljesen bevadult a VV bombázójahttp://www.life.hu/legykepben/20130117-vv-gigi-provokativ-fotosorozatot-keszitetett-magarol-szuletesnapja-alkalmabol.htmlCsak pornót néz a neten Ganxsta Zoleehttp://www.life.hu/legykepben/20130117-a-die-hard-5-bruce-willisfilmben-szerepelt-arpa-attila-szinesz.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.