Lecserélte az ismert színésznőt az RTL

2013.01.19. 8:45

Túl sok pénzt kért Oroszlán Szonja a Szombat esti láz műsorvezetéséért, így az RTL II lemondott róla, és inkább Lilut választotta.

Oroszlán Szonja vezeti az RTL II legnagyobb show-ját, a Szombat esti lázat - adták hírül az újságok a közelmúltban. Az RTL Klub kábelcsatornája ismert hazai sztárokat szerződtetett a táncos műsorhoz, amely az anyacsatornán több nézőt vonzott annak idején, mint a világbajnokság döntője.

RTL Klub/Sajtóklub/Trunkó Bálint

Szonja felkerült az RTL II plakátjaira is az új csatorna egyik arcaként. A Bors azonban megtudta, hogy végül nem sikerült anyagilag megegyezni a Madách Színház sztárjával. A színésznőt ügyvéd édesanyja képviselte a tárgyalásokon, és nagyságrendekkel többet kért, mint amennyit a cég a műsorvezető gázsijára szánt.

"Az RTL II kábelcsatorna, így a műsoraiban szereplő hírességek fizetését egyelőre nem lehet az anyacsatornáéhoz hasonlítani" - árulta el egy bennfentes, aki azt is elmondta, hogy a művésznő igényei köszönőviszonyban sem voltak az RTL által kínált összeggel, sőt, informá­ciók szerint az anyacsatorna gázsijaihoz képest is nagyságrendekkel többet kért. A tárgyalások megfeneklettek, és a cég eltekintett Oroszlán Szonja szerepeltetésétől. Helyette Lilut kérték fel a műsorvezetésre, ő pedig vállalta a feladatot.

Az RTL II-nél megerősítették az információt. "Oroszlán Szonjával valóban nem tudtunk megállapodni. Lilu már számos műfajban bizonyított, a nézők nagyon szeretik, így biztos vagyok benne, hogy itt is helyt fog állni" - mondta a Borsnak Herman Péter, a műsor kreatív producere.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Lilu pedig már nagyon várja az új műsort. "Nagyon örültem a felkérésnek, mert szeretem a műsort, az előző szériákat is mindig néztem. Az pedig külön öröm, hogy ismét együtt dolgozhatok Csonka Andrással, a magánéletben is nagyon jóban vagyunk, évekig vezettünk közösen műsort a Reggeliben" - nyilatkozta Lilu.

Oroszlán Szonja és édesanyja nem kívántak nyilatkozni a hírrel kapcsolatban.

 

Ők estek ki a Voice-ból!http://www.life.hu/legykepben/20130118-a-the-voice-a-tv2-tehetsegkutatojanak-ma-esti-adasabol-ok.html Begombázott a népszerű magyar énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20130116-bebe-a-back-ii-black-frontembere-gyogygombaval-gyogyult-ki-betegsegebol.html Keményen kritizálják egymást a TV2 sztárjaihttp://www.life.hu/legykepben/20130117-tolvai-reni-a-megasztar-nyertese-es-kallaysaunders-andras-a-megasztar.html Kifosztották! 74 milliót vittek el a TV2 sztárjátólhttp://www.life.hu/szorakozz/20130118-rakoczi-feri-a-tv2-sztarjatol-74-millio-forintot-vittek-el.html Elgázolták az RTL Klub sztárjának testvéréthttp://www.life.hu/legykepben/20130117-deutsch-anita-a-baratok-kozt-sztarjanak-testveret-elgazoltak-korhazban-kezelik.html Egymásra talált az RTL Klub és a TV2 sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130114-olah-gergo-az-xfaktor-gyoztese-es-gaspar-laci-a-megasztar.html Pszichiátriára került az RTL Klub sztárja - Heti bulvárkoktélhttp://www.life.hu/szorakozz/20130111-a-lifehu-heti-bulvarkokteljaban-szerepel-orosz-barbara-csobot-adel-katalin.html Az RTL Klub egykori műsorvezetője a TV2-n fog énekelnihttp://www.life.hu/legykepben/20130110-az-rtl-klub-egykori-musorvezetoje-erdelyi-monika-is-enekelni-fog.html Szexről szóló történetektől gerjed be az RTL Klub sztárja (+18)http://www.life.hu/legykepben/20130104-muller-attila-az-rtl-klub-sztarja-az-erotikus-konyvektol-kedvet.html Durván elhízott és átszabatta testét az RTL Klub egykori sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130103-molnar-aniko-a-valo-vilag-es-az-rtl-klub-egykori.html
LiluOroszlán SzonjaszínésznőcsereműsorvezetőgázsiRTL IISzombat esti láz