édesanya színész Családi titkok Jack Nicholson nagyszülők
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte hihetetlen, de az ismert színész csak felnőttkorában szerzett tudomást arról, hogy ki is az igazi édesanyja. A családi titok ledöbbentette az akkor 37 éves Nicholsont.

Döbbenetes titkot tudott meg felnőttkorában az ismert színész. Jack Nicholson mindig is a nagymamájáról hitte, hogy az édesanyja.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Jack Nicholson 1937-ben született. Akkoriban a leányanyákat kivetette magából a közösség, és minden bizonnyal ez a sors várt volna Jack anyukájára is, hiszen 17 évesen, férj nélkül szülte meg fiát. Éppen ezért a család úgy viselkedett, mintha a gyermek valódi anyukája a nagymama volna, és a valódi anyuka Jack nővére lenne.

Az "alakítás" oly tökéletesre sikeredett, hogy erről a legendás színész csak 37 éves korában szerzett tudomást.

"Vannak bizonyos dolgok, amik akkor tisztultak ki számomra az anyámhoz fűződő viszonyomról, amikor megtudtam róla az igazságot. Apró mozzanatok, a testbeszéd jelei. Egy anya másképp viszonyul a gyerekéhez, mint egy nővér az öccséhez. Emlékszem, anyám - akit a nővéremnek gondoltam - mennyire imádott, és nem értettem, miért aggódik folyton" - emlékezett vissza gyermekkorára a sztár, aki sohasem tudta meg, ki is az édesapja.

Forrás: Borsonline

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.