Caramel Mező Misi Somló Tamás Pál Dénes Malek Andrea tehetségkutató műsor tehetségkutató Gájer Bálint The Voice
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogy Mező Misi versenyzője, a csillogó szemű Pál Dénes nyeri a Voice-t pénteken. Legalábbis a Life.hu olvasói szerint!

Pál Dénes lesz Magyarország hangja, legalábbis ezt az erdményt várják a Life.hu olvasói. Múlt héten feltett kérdésünkre, miszerint melyik Mester énekese nyeri meg a tehetségkutatót, a legtöbben a Mező Misi választ adták.

Forrás: TV2
Forrás: TV2

A második helyezést Caramel szerezte meg, aki Gájer Bálinttal van még versenyben. Caramel 105, Misi azonban 235 szavazatot kapott. Malek Andi és Somló versenyzői, Nádor Dávid és Weisz Viktor igen kevés, 39, illetve 21 szavazatot kaptak. Hogy pénteken milyen eredmény születik, azt egyelőre még nem lehet tudni, egy azonban biztos, hogy olvasóink szívéhez Pál Dénes áll a legközelebb, aki Agárdi Szilvivel alkot csodálatos párost.

44 éves lenne a tragikusan elhunyt szépségkirálynőhttp://www.life.hu/legykepben/20130121-molnar-csilla-magyar-szepsegkiralyno-44-eves-lenne.htmlSzázezer forintért árulja a testét VV Veronika?http://www.life.hu/legykepben/20130121-vv-veronika-allitolag-szazezer-forintert-vetkozik-es-szexel.htmlVisszatér Magdi anyus az RTL Klubrahttp://www.life.hu/legykepben/20130120-visszater-magdi-anyus-vagyis-fodor-zsoka-az-rtl-klub-a.htmlPedofilbotrányba keveredett a királyi családhttp://www.life.hu/legykepben/20130120-pedofilbotranyba-keveredett-a-brit-kiralyi-csalad-es-az-alkalmazottjaik.htmlPuzsér ócsárolja az Oscar-díjathttp://www.life.hu/legykepben/20130118-puzser-robert-kritikus-ocsarolja-az-oscar-dijat.htmlA színész nagy beismerése: "Megérdemeltük az üzleti kudarcot"http://www.life.hu/legykepben/20130117-becsodolt-a-sztarpar-rekasi-karoly-es-detar-eniko-palinka-biznisze.htmlSokkolta a családi titok Jack Nicholsonthttp://www.life.hu/legykepben/20130120-sokkolta-a-csaladi-titok-jack-nicholsont-amikor-37-eves-koraban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.