műsorvezető fiatal fiú táncos Istenes Bence szerelem Szombat esti láz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu megtudta, hogy Győrfi Pál szóvivő, Vastag Csaba énekes és Szilveszter gazda mellett ki lesz a negyedik férfitáncos az RTL II-n  hamarosan induló Szombat esti lázban.

A verseny legfiatalabb férfiversenyzője öt éve debütált a VIVA tévén, majd 2 és fél év után az RTL Klubhoz igazolt, ahol jelenleg is dolgozik, a Havazin című műsor egyik műsorvezetője. Istenes Bence tavaly a ValóVilág 5 éjszakai kisérőműsorát, a Neked valót vezette Gigivel, majd januárig a Reflektor TV hangja volt, amely azóta megszűnt. De az elmúlt fél évben nyolc RTL-közeli projektben is dolgozott, a Cool tévén futó After X és az RTL-en képernyőre került Bandaháború és Brandmánia című műsorokat is vezette.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Az elmúlt időszakban hallhattunk róla VV Anikóval, majd Csobot Adéllal kapcsolatban, a valóságshow-szereplővel 8 hónapig járt, az énekesnővel pedig állítólag most alkot egy párt.

Megtáncoltatja a gazdát az RTL Klubhttp://www.life.hu/legykepben/20130121-szombat-esti-lazban-fog-tancolni-szilveszter-gazda-a-hazasodna-a.htmlFatima: "Jó, hogy kiestem a Voice-ból"http://www.life.hu/legykepben/20130117-mohamed-fatima-a-voice-egykori-versenyzoje-jobban-van-amiota-kiesett.htmlNős főnökével jár VV Anikóhttp://www.life.hu/legykepben/20130122-nadai-aniko-a-valo-vikag-egykori-szereploje-nos-ferfival-jar.htmlInterneten pasizik Bálint Antóniahttp://www.life.hu/legykepben/20130122-balint-antonia-magyar-szepsegkiralyno-az-interneten-ismerkedik.htmlA magyarok kegyetlen gazdákhttp://www.life.hu/legykepben/20130121-a-magyarok-kegyetlen-gazdak-illatos-uti-orokbefogado-nap.htmlSzalmonella-fertőzést kapott a művésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20130121-szentpeteri-csilla-zongoramuveszno-szalmonellamergezest-kapott-mar-otthon-labadozik.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.