Nádor Dávid TV2 Átok döntő The Voice versenyző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nádor Dávid számára nem csupán a verseny miatt lesz izgalmas a Voice pénteki döntője, hiszen a produkciónak köszönhetően egy év után újra találkozhatott édesanyjával, aki élőben izgul fiáért a fináléban - tudta meg a Life.hu újságírója, aki a műsor főpróbáján beszélgetett a versenyzővel és édesanyjával.

Nádor Dávidot hatalmas meglepetés érte, amikor hétfőn kiderült, hogy egy éve nem látott édesanyja is ott lesz a Voice döntőjén. "Hétfőn tudtam meg, hogy anyukám kedden repülőre ül, és ide utazik. Hihetetlen öröm és meglepetés volt ez. Úgy érzem, hogy rengeteg erőt ad majd nekem a jelenléte a döntő pillanataiban" - árulta el a versenyző, aki egy éve nem látta Argentínában élő édesanyját, akihez nagyon szoros viszony fűzi.

Fotó: Tv2
Fotó: Tv2

"Nagyon szeretjük egymást. El kellett fásuljak kicsit, hogy ne fájjon minden nap a hiánya" - veszi át a szót Dávid édesanyja, Brigitta, aki Buenos Aires melletti tanyájukon pihent éppen, amikor hétfőn kiderült, hogy kedden repülőre kell ülnie, hogy Budapestre utazzon. "Valamiféle átok ez a családunkon, hogy egymástól távol kell élnünk, és válások tarkítják a sorsunkat. Én 15 éves voltam, amikor anyám és apám összepakoltak és Svédországba mentek. Később aztán én is fogtam magam és két gyerekkel költöztem a világ másik végére. És elváltam, akárcsak Dávid" - meséli az anyuka, aki saját unokáját is mindössze kétszer láthatta eddig.

Fotó: Tv2
Fotó: Tv2

"Csak kétszer találkozhattak egymással, de a kislányom annyit tud, hogy a nagymamája nagyon messze él, és időnként interneten beszélnek egymással" - tette hozzá Dávid, aki azt is elárulta, hogy nem lát arra esélyt, hogy egyesüljön a család. "Anyáéknak kialakult élete van, ahogy nekem is, így mi biztosan nem fogunk egy országban élni mostanában. És a volt párommal sem hiszem, hogy rendeződne a viszonyunk, kibékíthetetlen ellentétek vannak köztünk. Rendkívül eltérő a személyiségünk, és nem tudunk együtt élni" - árulta el lemondóan a Voice versenyzője, aki betegen készül a döntőre. Vírus döntötte le a lábáról és abban reménykedik, hogy a nagy napra összeszedi magát. "A stressz, a fáradtság biztosan legyengítették Dávid szervezetét, ezért támadhatta meg a vírus" - árulta el az édesanyja.

Az, hogy Dávid mennyire tud betegen teljesíteni a Voice döntőjén, holnap este kiderül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.