pornószínésznő olimpiai bajnok párkapcsolat úszó lecserélés Michael Phelps szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A londoni ötkarikás játékok után visszavonuló tizennyolcszoros olimpiai bajnok Michael Phelps úszó élvezi az életet és új barátnője társaságát.

Egy hónapja szakított menyasszonyával, Megan Rossee-val, de nem sokáig búslakodott, hamar talált új partnert magának. Igazi szexbombát sikerült meghódítania, a legfrissebb hírek szerint ugyanis összejött Jasmine Waltzcal. Bár a pletykák szerint inkább a nagy férfifaló hírében álló hölgy csapott le rá.

A filmvilágban és újabban a szexiparban is tevékenykedő szépség ugyanis korábban jó néhány sztárt az ágyába csalogatott már. Többek között miatta ment tönkre a hollywoodi sztárpár, David Arquette és Courteney Cox házassága. A színész lebukott, hogy Jasmine-nel csalta feleségét, ezért két év különélés után elváltak - írja Blikk.
Waltz ezután sem fecsérelte az idejét, hiszen újabb mozicsillagokat "vadászott le". Elcsavarta a High Scool Musical egyik főszereplője, Zack Efron és a Star Trek-sorozat moziváltozatában szereplő Chris Pine fejét is. Nem csoda, hogy megszédíti a férfiakat, közöttük Phelpset is, hiszen gyönyörű idomokkal rendelkezik, s a pletykák szerint "vérbeli szexistennő". A képességeit már megcsillogtatta egy erotikus moziban is, alakításáért 45 ezer eurót (13,3 millió forintot) kapott egy pornófilmeket forgalmazó vállalattól.

Forrás: Details magazine
Forrás: Details magazine

"Megerősíthetem, hogy Jasmine és Michael Phelps együtt jár, és nagyon boldogok. Be kell érniük az én helyzetjelentésemmel, mert ők egyelőre úgysem hajlandók nyilatkozni a magánéletükről" - fecsegte ki Waltz egyik barátnője.

Nem tette ki férje Bánfalvy Ágit az Abigélbőlhttp://www.life.hu/legykepben/20130125-banfalvy-agnes-tovabbra-is-szerepel-az-abigel-cimu-szindarabban-annak.htmlRendhagyó osztálytalálkozót tervez az X-Faktor énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20130121-szabo-david-xfaktor-veresnyzoje-rendhagyo-osztalytalalkozot-tervez-egykori-versenytarsaival.htmlVeszélyes vizekre evezett az X-Faktor nyertesehttp://www.life.hu/legykepben/20130124-kocsis-tibor-xfaktor-nyertese-nyeremenyutazasat-bevaltotta-bali-szigetere-utazott.htmlAshton és Mila rossz hatással vannak egymásrahttp://www.life.hu/szeress/20130125-ashton-kucher-szinesz-es-mila-kunis-szineszno-szornyen-oltozkodnek-amikor.htmlSzex csipkén innen, csipkén túl (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130124-szerelem-parkapcsolat-szex-csipken-innen-csipken-tul.htmlÚjrakezdi gyermeke apjával a csontsovány sztárhttp://www.life.hu/szeress/20130124-selma-blair-es-jason-bleick-uj-eselyt-adnak-a-csaladegyesitesnek.htmlPasivélemény: Mellszex a tökéletes gyönyörért (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130123-szex-szerelem-parkapcsolat-pasivelemeny-profi-mellszex-a-tokeletes-gyonyorert.htmlPajzán kebelmanőverek (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130122-szex-szerelem-parkapcsolat-pajzan-kebelmanoverek-18.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.