Való Világ celeb VV Veronika sztár RTL Klub VV Cristofel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Cristofel két volt barátnője is a szexből él. VV Veronika mellett egykori kedvese, Andrea is áruba bocsátotta a testét, ráadásul akár csoportos szexet is vállal.

Meglepő dolgok derülnek ki VV Cristofel volt barátnőiről. A ValóVilág egykori sztárjának két exkedvese is a testéből él ma már.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

VV Veronikáról a napokban derült ki, hogy 100.000 forintért bárkivel ágyba bújik. Most pedig az a hír látott napvilágot, hogy Cristofel másik egykori szerelme, Andrea is a testéből él, ráadásul csoportos szexet is vállal.

Cristofel tisztában van vele, hogy mivé lettek egykori kedvesei. "Andi nagyon kedves, rendes lány, bár szakítottunk, a mai napig nagyon jóban vagyunk. Egy ideig hoszteszként dolgozott, de később nem talált normális munkát, amiből meg lehetne élni, bizonyára ezért hirdeti magát az ilyen oldalakon. Sajnos tudok róla, hogy ő is ezzel foglalkozik, sok lány van a környezetemben, akiknek csábító a szexmunka és a vele járó sok pénz, még akkor is, ha ez megaláztatással jár " - árulta el a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.