Intenzív osztályra került az ismert színészlegenda

színész intenzív osztály Burt Reynolds egészségi állapot kórház influenza
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy elég veszélyes influenzafertőzéssel szállították kórházba az idősödő színészt, Burt Reynoldsot.

A sztár már egy ideje betegeskedett, és napok óta nem érezte jól magát, így az egyik floridai orvosi központba vitték, miután általános állapota csúnyán leromlott. Pénteken pedig már olyan állapotba került, hogy átvitték a kórház intenzív osztályára.

AFP
AFP

"Az orvosok szerencsére optimisták és teljes felépülést várnak" - közölte a 76 éves színészlegenda képviselője a TMZ.com portállal.

Hollywoodi ikonok szépségtippjeihttp://www.life.hu/szepulj/20130104-peter-lamas-meselt-a-hollywoodi-ikonok-szepsegtippjeirol.htmlErőszakos szexet akar a fiatal színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20130127-szadomazo-szexet-akar-mila-kunis-szineszno-a-szurke-otven-arnyalata.htmlMáris összekülönbözött A nagy duett sztárpárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130125-gorog-zita-magyar-modell-es-pataky-attila-az-edda-frontembere.htmlBabadömping és súlyos betegségek - Heti bulvárkoktélhttp://www.life.hu/szorakozz/20130125-shakira-pique-barrymore-olive-oprah-vili-bacsi-penelope-cruz-michael.htmlBájos 20-as anyukák a sztárvilágbanhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130121-szexi-20as-anyukak-a-sztarvilagban-nagyon-csinos-csifo-dorina-bagosi.htmlSzínekkel a téli depresszió ellenhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130121-szinekkel-a-teli-depresszio-ellen-garantalt-a-januari-jokedv.htmlAlig lehet ráismerni a Xenát alakító színésznőrehttp://www.life.hu/szorakozz/20130124-a-xena-sorozat-hosnojet-lucy-lawless-szinesznot-alig-lehetett-felismerni.htmlÉrzéki inspirációk bátraknak (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20110429-szex-szerelem-parkapcsolat-szex-hazon-kivul-erzeki-inspiracio.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.