békülés harag elhagyás énekesnő Adele édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal énekesnő nem válaszol apja békülő leveleire és szóba sem akar állni vele. Adele számára nem létezik az édesapja, hiszen a férfi még gyerekkorában elhagyta a családot.

A nyolcszoros Grammy-díjas, 24 éves énekesnő nem hajlandó szóba állni édesapjával, Mark Evansszel és a jelek szerint soha nem is fog. A férfi évekkel ezelőtt akkor hagyta el a családját, amikor Adele csupán kétéves volt - írta meg a Daily Mail a családi viszály részleteit.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Úgy viselkedik, mintha halott lennék számára. Nem válaszol az e-mailjeimre, és az ünnepi üzeneteimre sem" - panaszolta a férfi a lapnak.

"Nem szeretném, ha bárki félreértené a szándékaimat, nem Adele pénzére hajtok, egyszerűen csak szeretném visszakapni a lányomat" - magyarázta Evans, aki azt is elmondta, hogy tisztában van vele, hiába is reménykedik a békülésben, Adele nem fogja megbocsátani neki, hogy gyerekkorában elhagyta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.