Így nézett ki kisgyerekként a TV2 sztárja

győztes Pál Dénes TV2 gyerekkor tehetségkutató The Voice énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A The Voice tehetségkutató műsor igéző szemű nyerteséről kevesen tudják, hogy már gyerekkorában is nagy átéléssel énekelgetett a családi videókon. Néhány évvel később azonban már a nagyközönség előtt is megcsillogtathatta tehetségét a TV2 legújabb felfedezettje.

Alaposan felöltött a garatra az ismert énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20130129-kasza-tibor-zenesz-taifoldon-reszegre-itta-magat.htmlAdele nem akar kibékülni édesapjávalhttp://www.life.hu/legykepben/20130129-gyerekkoraban-elhagyta-az-apja-adelet-az-enekesno-azota-nem-all.htmlIzzadt testtel tombolt egy buliban Mark Zuckerberghttp://www.life.hu/legykepben/20130129-megizzadva-kisse-illuminalt-allapotban-tombolt-egy-buliban-a-facebook-alapitoja.htmlWeisz Viktor: "Tudtam, hogy nem nyerhetek"http://www.life.hu/legykepben/20130128-weisz-viktor-a-the-voice-versenyzoje-tudta-hogy-pal-denest.htmlAgresszív és visszautasító volt Tóth Gabihttp://www.life.hu/legykepben/20130128-toth-gabi-enekesno-a-szombat-esti-lazban-ismet.htmlA zsűriben folytatja a Szombat esti láz egykori versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130128-szombat-esti-laz-musorvezetoi-lilu-es-csonka-andras-keleti.htmlGesztesi: "Elváltunk, hogy jóban lehessünk Clauval"http://www.life.hu/legykepben/20130128-gesztesi-karoly-magyar-szinesz-liptai-claudia-a-tv2-sztarjarol-azert.htmlBejelentette visszavonulását Ördög Nórahttp://www.life.hu/legykepben/20130128-ordog-nora-az-rtl-klub-musorvezetoje-bejelentette-visszavonulasat-a-szombat.htmlNem marad ideje a szerelemre az énekesnekhttp://www.life.hu/legykepben/20130125-gaspar-lacinak-a-nagy-duett-enekesenek-nem-marad-ideje-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.