Még mindig szereti volt férjét a megcsalt színésznő

színésznő házasság Szurdi Miklós válás elhagyás szerelem megcsalás Gór Nagy Mária
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gór Nagy Mária tovább szerette Szurdi Miklóst, miután elhagyta és megcsalta őt volt férje. 

A ma is fiatalos színésznő alig múlt harmincéves, amikor a nála fiatalabb, rendezőként vidéken dolgozó férje, Szurdi Miklós közölte vele: szerelmes egy húszéves lányba.

"Képtelen voltam harmadik lenni, magam döntöttem: elengedem Mikit, úgysem tehettem mást. Padlóra kerültem. Magamat kellett legyőznöm, mert egy nőnek mindig megalázó, ha egy másikért elhagyják, de ha a kora miatt cserélik le, azt árulásként éli meg" - mondta a színésznő, aki hozzátette: testvérként szeretik egymást ma is első férjével.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

A szakítás után Mari boldogságra és új férjre talált Gulyás Buda oldalán, miközben első párja tovább tanított színitanodájában, ahol aztán az előző lányokat is elfeledve beleszeretett fiatal növendékükbe, akit évekkel később feleségül is vett. Xantus Barbarával nemrég ért véget a rendező házassága, de vele is szeretetteljes barátságot tudtak fenntartani.

Forrás: Blikk.hu

Halálosan veszélyes! Terjed a diabulímiahttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130128-diabulimia-egy-ujabb-halalosan-veszelyes-betegseg-az-etkezesi-zavarok-kozott.htmlIdeges, feszült vagy? A segítség bőrön át érkezikhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130128-magneziumhianybol-fakado-betegsegek-es-a-magnieziumpotlas-lehetosegei-magnezium-tartalmu-etelek.htmlLeadták a tévében Snooki szüléséthttp://www.life.hu/anyaskodj/20130130-snooki-a-jersey-shore-reality-show-sztar-szuleset-leadtak-a.htmlIlyet még sose csinált az ismert szóvívőhttp://www.life.hu/legykepben/20130129-gyorfi-pal-az-orszagos-mentoszolgalat-szovivoje-tancproba-alatt-is-elerheto.htmlVastagbélrákkal operálták az ismert műsorvezetőthttp://www.life.hu/gyogyulj/20130127-vastagbelrakkal-mutottek-meg-havas-henriket-meg-decemberben-orvosait-hibaztatja-a.htmlMinden pénzét elszórta és éhezik az RTL Klub felfedezettjehttp://www.life.hu/legykepben/20130125-minden-penzet-elszorta-bulikra-es-nokre-az-rtl-klub-felfedezettje.htmlPornószínésznővel jár az ismert sportolóhttp://www.life.hu/legykepben/20130125-pornoszinesznovel-jar-a-tobbszoros-olimpiai-bajnok-uszo-michael-phelps-aki.htmlAshley Judd 11 év után elválik férjétőlhttp://www.life.hu/szorakozz/20130130-ashley-judd-szineszno-11-ev-utan-valik-skot-szarmazasu-ferjetol.htmlMegváltoztatta életét a Szombat Esti Láz táncosahttp://www.life.hu/legykepben/20130130-szilveszter-gazda-a-szombat-esti-laz-otthagyta-gazdasagat-es.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.