Ashton Kutcher sztárpár Mila Kunis London együttlét színészek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mila Kunis és Kutcher románcának senki sem ­jósolt hosszú időt, hiszen Demi Moore volt férje köztudottan nagy nőcsábász hírében áll. Úgy tűnik, a szerelem megváltoztatta Ashtont.

A színésznő a munkája miatt kénytelen egy kis időre Londonba költözni, Kutcher pedig gondolkodás nélkül megy utána. "Kate Moss és Guy Ritchie közelében keresnek lakást, a város egyik legdrágább negyedében" - fecsegte ki egy ismerősük a The Sunnak.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Demi exe egyébként is örül, hogy végre leléphet Los Angelesből, mert elege van már abból, hogy még mindig bíróságra kell járnia a válásával kapcsolatban, mivel volt felesége, aki enmrég megmutatta 50 éves testét, egyre több és több pénzt akar kicsikarni belőle a félrelépése miatt. Moore és a 34 éves színész kapcsolata még 2011 szeptemberében romlott meg, és nem sokkal később be is adták a válókeresetet. A jelek szerint pedig a színésznőnek azóta sem sikerült teljesen lábra állnia.

Ashtonról egy nem mindennapi összeállítást láthatsz a Napi hím oldalon!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.