Már szinte lemondott róla! Nagypapa lett Sztankay István

Születés Sztankay Ádám színész Nemzet Színésze Sztankay István sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már szinte lemondott róla, hogy valaha valóra válik ez az álma, most azonban mégis megadatott: Sztankay István végre nagypapa lett.

Sztankay István elmondhatatlanul boldog. A Nemzet Színésze évek óta győzködte lányát, hogy végre tegye őt nagypapává, és szinte már nem is hitte, hogy valaha valóra válik az álma, amikor Orsolya lánya elárulta: várandós.


Képünkön Sztankay István lányával, Orsolyával és fiával, Ádámmal

A család örömére január 29-én pedig meg is érkezett Frigyes, aki - mivel nagy baba volt - nem könnyen jött a világra. "Hosszú, de szép küzdelem volt a szülés, hisz Frigyes nagyon nagy baba, de az édesapa, Fillár István végig Orsi mellett volt" - árulta el a Blikknek a büszke nagybácsi, Sztankay Ádám.

Sztankay István csupán annyit kért a sorstól, hogy mindannyian egészségben érjék meg a kis Frigyes érkezését, és örült, hogy ez a vágya valóra vált. "Rettenetesen izgultunk, de most már felhőtlenül boldog az egész család. Hálás vagyok, hogy nagypapa lehetek" - mondta a Nemzet Színésze.

Király Linda: "Ijesztő ez a helyzet!"http://www.life.hu/legykepben/20130128-kiraly-linda-a-nagy-duett-sztarja-szamara-ijeszto-a-versenyhelyzet.htmlMég mindig szereti volt férjét a megcsalt színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20130130-gor-nagy-maria-meg-mindig-szereti-volt-ferjet-szurdi-miklost.htmlIlyet még sose csinált az ismert szóvivőhttp://www.life.hu/legykepben/20130129-gyorfi-pal-az-orszagos-mentoszolgalat-szovivoje-tancproba-alatt-is-elerheto.htmlMegváltoztatta életét a Szombat Esti Láz táncosahttp://www.life.hu/legykepben/20130130-szilveszter-gazda-a-szombat-esti-laz-otthagyta-gazdasagat-es.htmlMegtudtuk, ki nem vállalta az X-Faktor mentori szerepéthttp://www.life.hu/legykepben/20130130-jamie-winchester-ir-zenesz-nem-vallalta-az-xfaktor-mentori-szerepet.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.