X-Faktor Kováts Vera szerelem karrier énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baricz Gergővel való szakítása után kicsit eltűnt a fiatal énekeslány, mivel más dolgokban is szerette volna kipróbálni magát. Aztán az interneten rábukkant egy videóra, és egy fiúra, aki elrabolta a szívét. Kováts Vera a Fókuszban mesélt boldog életéről és felfelé ívelő karrierjéről.

Gombos Edina végre megmutatta férjének Amerikáthttp://www.life.hu/legykepben/20130130-gombos-edina-az-aktiv-musorvezetoje-ferjevel-a-kubai-szarmazasu-albertoval.htmlHererákja van a műsorvezetőnekhttp://www.life.hu/legykepben/20130131-hererakja-van-es-kemoterapias-kezelest-kap-jeremy-kyle-angol-teve.htmlNem vágyik közös gyerekre Pataky Attila és menyasszonyahttp://www.life.hu/legykepben/20130129-pataky-attila-az-edda-frontemberenek-menyasszonya-meg-nem-vagyik-kozos.htmlRettenetesen berúgott a Heti hetes sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130130-majoros-peter-majka-a-valo-vilag-egykori-sztarja-franciaorszagban-siel.htmlIsmét segélyből él a ValóVilág sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130130-vv-feco-a-valo-vilag-sztarja-ismet-segelyekbol-el-.htmlMár szinte lemondott róla! Nagypapa lett Sztankay Istvánhttp://www.life.hu/legykepben/20130131-sztankay-istvan-a-nemzet-szinesze-nagypapa-lett.htmlKirúgták a Class FM Morning Show műsorvezetőjéthttp://www.life.hu/legykepben/20130131-kovary-anett-a-class-fm-hirolvasomusorvezetojet-kirugtak.htmlMég mindig szereti volt férjét a megcsalt színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20130130-gor-nagy-maria-meg-mindig-szereti-volt-ferjet-szurdi-miklost.htmlMegtudtuk, ki nem vállalta az X-Faktor mentori szerepéthttp://www.life.hu/legykepben/20130130-jamie-winchester-ir-zenesz-nem-vallalta-az-xfaktor-mentori-szerepet.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.