Breaking! Pákó megérkezett Afrikába

vízum Fekete Pákó repülőgép határ Budapest-Bamako Rali
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pákó tegnap éjszaka szerencsésen megérkezett Mauritániába, ráadásul még a mezőnyt is leelőzte- tudta meg a Life.hu.

Nem volt elég Pákónak, hogy végre beeengedték Afrikába, azonnal be is előzte a csapatot.Repülővel érkezett ma délelőtt Mauritániába, és itt várja be navigátorát, Czakó Józsit, aki még dél Marokkóban jár egy másik csapattal. Pákó egyébként nem szállodában aludt, hanem elmondása szerint, valamiféle átmeneti szálláson. Rettenetesen sok volt a szúnyog, aludni sem lehet tőlük, de legalább nyári melegben. A beígért vigaszbuli fáradtság miatt elmaradt, de délelőtt már Pákó kipihenve dalolt.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Pákó a Celeb vagyok, ments ki innen műsorban

A versenyzők egyetlen afrikai állampolgárságú versenyzőjét Pákót a határőrök a Genovából Marokkóba tartó kompról leszállították, mert nem volt érvényes marokkói vízuma.Pákónak meg kellett várnia, míg a másnap beadott vízumkérelmét elbírálták.

Végre benézhetünk a magyar playmate lábai közé!http://www.life.hu/legykepben/20130201-bodi-sylvi-magyar-playmate-szettarta-labait.htmlÍgy még sosem láttuk Csonka Picit!http://www.life.hu/legykepben/20130201-csonka-andras-az-rtl-klub-sztarja-meglepoen-nez-ki-o.htmlBorzalmas év van Toncsi mögötthttp://www.life.hu/legykepben/20130201-balint-antonia-magyar-szepsegkiralyno-mogott-borzalmas-ev-van-nagyon-megviseltek.htmlHalott édesanyjáról ír könyvet D. Tóth Krisztahttp://www.life.hu/legykepben/20130201-dtoth-kriszta-magyar-musorvezeto-konyvet-ir-halott-edesanyjarol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.