műsorvezető nyeremény hajléktalan Legyen Ön is Milliomos Legyen Ön is Milliomos! RTL II Friderikusz Sándor sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új esélyt kapott az élettől egy hajléktalan, Leé József, aki hárommillió forintot nyert a Legyen Ön is milliomos műsorában - tudta meg a Life.hu.

Új esélyt kapott az élettől a hajléktalanként élő férfi, aki a Legyen Ön is milliomosban nyert 3 millió forintot. A műsorban ezúttal olyan emberek mutathatták meg tudásukat, akik nehéz körülmények között élnek, hajléktalanok. A kiválasztó kérdésnél Leé József bizonyult a leggyorsabbnak, így ő foglalhatott helyet a játékos székben.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu


József 12 éve hajléktalan, jelenleg egy kertes ház melléképületében lakik. Örökös agglegénynek tartja magát, szeret verseket írni, rendszeresen publikál a Fedél nélkül újságba. A férfi remekül játszott, gyorsan túljutott az első öt kérdésen, és csak a hetediknél használt először segítséget. A másfél milliós kérdést is könnyen vette, a helyes válasz után pedig megígérte, hogy a stúdióban ülő 4 versenytársának fejenként ad 100.000 forintot.

A hajléktalan férfit a hárommilliós kérdés egy kicsit megizzasztotta, de végül a jó választ jelölte meg, és megduplázta versenytársai ajándékpénzét 200.000 forintra. Az ötmilliós kérdésre azonban már nem tudta a helyes választ, és megállt. József elmondta: nyereményéből diktafont és egy laptopot szeretne venni, a többi pénzt pedig félreteszi, hogy legyen mihez nyúlnia, ha megszorulna.

Forrás: RTL II

Breaking! Pákó megérkezett Afrikábahttp://www.life.hu/legykepben/20130201-fekete-pako-a-budapestbamako-rally-versenyzojekent-vegre-bejutott-afrikaba.htmlVégre benézhetünk a magyar playmate lábai közé!http://www.life.hu/legykepben/20130201-bodi-sylvi-magyar-playmate-szettarta-labait.htmlÍgy még sosem láttuk Csonka Picit!http://www.life.hu/legykepben/20130201-csonka-andras-az-rtl-klub-sztarja-meglepoen-nez-ki-o.htmlBorzalmas év van Toncsi mögötthttp://www.life.hu/legykepben/20130201-balint-antonia-magyar-szepsegkiralyno-mogott-borzalmas-ev-van-nagyon-megviseltek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.