Josh és Jutta törés súlyos sérülés baleset énekesnő kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos sérülésekkel és nyílt lábszárcsonttöréssel fekszik a kórházban a Josh és Jutta formációjának női tagja.

A hétvégén baleset érte a Josh és Jutta magyar popduó énekesnőjét. Jutta állítólag súlyos sérüléseket szenvedett, amit csak nemrég adott hírül Josh, a csapat másik énekese a közösségi oldalának adatlapján.

"Kedves Mindenki! Sajnálatos hírt kell közölnöm, amit eddig nem publikáltunk. Sajnos Juttát szombaton az esti órákban elütötték, miközben átkelt szabályosan egy gyalogos átkelőhelyen. Súlyosak a sérülései, de már szerencsére jobban van. Egyelőre, mivel többek közt nyílt lábszártörést szenvedett, ágyhoz van kötve, így a jelenleg előre lekötött fellépéseket áprilisig sajnálattal lemondtam. Bízom a gyors felépülésben, addig is szeretettel gondoljatok rá, hátha segít ez is egy kicsit, lelkileg biztosan!" - írta ki a közösségi oldalára az aggódó Josh.

A legnagyobb sztárok fogtak össze a nőkkel szembeni erőszak ellenhttp://www.life.hu/legykepben/20130204-jaksity-kata-kepes-andras-kulka-janos-es-pal-denes-osszefogtak.htmlElhagyja az országot az ismert sztárpárhttp://www.life.hu/legykepben/20130205-elhagyja-franciaorszagot-az-ismert-szineszno-monica-bellucci-es-ferje-vincent.htmlSzemet hunyna az énekesnő szerelme félrelépésénhttp://www.life.hu/legykepben/20130201-lola-enekesno-megbocsatana-szerelmenek-brasch-bencenek-ha-mas-not-csokolna.htmlÖccse szerelmi életétől függ a Szombat Esti láz táncosának sikerehttp://www.life.hu/legykepben/20130204-vastag-csaba-szombat-esti-laz.htmlPlasztikáztatott az X-Faktor énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20130205-bevallotta-plasztikai-muteten-esett-at-kocsis-tibor-az-xfaktor-enekese.htmlPocakfestés a legújabb kismama-őrülethttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20130131-a-varandos-kismamak-koreben-hodit-a-pocakfestes.htmlSzextipp: így csábítsd az ágyba az illatoddalhttp://www.life.hu/szeress/szex/20130205-szerelem-parkapcsolat-a-szex-illata-avagy-felteteles-reflex-hatalma.htmlImádja a gyönyörű nőket a világhírű sportolóhttp://www.life.hu/life/galeria/20130122-fotokon-akkor-es-most-cristiano-ronaldo-focista.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.