Dinnyézésből és vasazásból akar megélni a ValóVilág sztárja

VV Fecó nyomor családi pótlék Való Világ valóságshow segély
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, hazatért Angliából VV Fecó, ott ugyanis nem járt sikerrel. Itthon amellett, hogy segélyekből él és ha szezon van, dinnyét árul, most a vasazással is megpróbálkozik. Ráadásul Budapesten - írja a Blikk.

"Sajnos nem vagyok én senki, és soha nem is voltam. Csak azért, mert a ValóVilágban szerepeltem, nem jobb az életem. Sőt! Ugyanúgy kínlódok, mint előtte. Sosem szégyelltem a dinnyézést" - meséli a valóságshow-hős, annak ellenére, hogy tavaly nyáron 150.000 forintra büntették, amiért illegálisan árult.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Dinnyézni azonban nem lehet az év bármelyik szakában, így Fecónak egyelőre más megoldást kell találnia. A sztár jelenleg segélyből tartja el a családját, akikkel hamarosan a fővárosba szeretne költözni. Ha pedig ez megtörténik, Fecó belevág a budapesi vasbizniszbe.

"Vagy lopsz, csalsz, hazudsz, vagy kétkezi munkával próbálsz érvényesülni" - vallja Fecó, akinek így marad a vasazás."Nem tudom, Pesten mi a szokás, de majd belejövök! Szerintem egy kis pénzt össze tudok majd szedni belőle" - állítja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.