L .L. Junior sírás éjszaka rapper újszülött gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárapuka életében hatalmas változás állt be kisfia születésével. Nemcsak aludni nem tud az énekes, de mostanában altatódalokat tanul rap helyett.

"Lesi László Junior lett a kisfiam neve, a Junior név már szabadalmaztatva van, tehát a fiam teljes egészben megörökli a nevem. Mikor megláttam őt elmondhatatlanul boldog érzés fogott el, amit szavakba sem tudok önteni. Az első éjszakánk sírósan telt, ezért a kedvesem egész éjjel altatgatta és etetgette a kisfiúnkat, én pedig próbáltam aludni, mert a fellépések miatt muszáj pihennem. Ettől függetlenül élvezzük a gyermekünkkel töltött minden percet, de még szokjuk ezt az új helyzetet és tanulom az apaságot. Most még édesanyámnál vagyunk, így ő is besegít ezekben az első napokban, amit egyáltalán nem bánunk. Abban biztos vagyok, hogy az altatódalokat én fogom majd énekelni Juniornak, hiszen már akkor is dúdoltam neki, amikor az édesanyja hasában növekedett" - büszkélkedett L. L. Junior.

Forrás: Facebook/LL Junior
Forrás: Facebook/LL Junior

Ha tetszett a cikkünk, kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, hogy ne maradj le semmiről!



Amerikában került kórházba a magyar énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20130205-mujahid-zoli-enekes-egy-virussal-amerikaban-kerult-korhazba-ahol-nem.htmlMegdöbbent partnere hangjától Bangó Margithttp://www.life.hu/legykepben/20130206-bango-margit-a-nagy-duett-vilaghiru-enekesnoje-megdobbent-partnere-lakatos.htmlSchoberték hazaszállíttatják a Máltán meggyilkolt nő holttestéthttp://www.life.hu/legykepben/20130207-schobert-norbertek-hazaszallittatjak-a-maltan-meggyilkolt-g-yvette-holttestet.htmlTetszik neki, de Dopeman mégsem nyomul rá Szinetár Dórára - Videóhttp://www.life.hu/legykepben/20130206-dopeman-a-rapper-nem-nyomul-ra-mesterere-szinetar-dorara.htmlMegfélemlítették Komár László özvegyéthttp://www.life.hu/legykepben/20130207-komar-laszlo-elhunyt-enekes-hagyatekaert-volt-felesegei-harcolnak.htmlÉlő adásban osztotta ki a műsorvezetőt az ismert színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20130206-kovacs-patricia-musorvezeto-megkerdojelezte-hogy-jot-tesze-koos-reka-szinesznonek.htmlÚjra szerelmes a TV2 egykori sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130206-ujra-szerelmes-a-tv2-egykori-idojosa-onyutha-judit-aki-ismet.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.