szerelem parlamenti képviselő ügyvéd pornósztár szakítás Cicciolina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szingli lett Cicciolina, azaz Staller Ilona, aki  elhagyta 25 évvel fiatalabb ügyvéd fiúját, Luca di Carlót, aki véleménye szerint csak rajta keresztül akart magának népszerűséget szerezni.

Cicciolina megosztotta a nyilvánossággal, hogy négy év után véget ért kapcsolata Olaszország legirigyeltebb ügyvédjével. Staller Ilona ráadásul alaposan ki is teregette kapcsolata részleteit.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Cicciolina úgy érzi, ez nem volt igazi szerelem, főleg az érdekek miatt jegyezték el egymást. Luca csak népszerűséget keresett az oldalán: mindenképpen a tévében és az újságokban akart szerepelni. Ilona nemcsak az életéből, de a pártjából is kitessékelte az ifjút, aki az elmúlt években sokszor állt mellette nemcsak a szép, de a legnehezebb pillanatokban is. Az ügyvéd segített neki megoldani exférjével kapcsolatos problémáit, kezelte zűrös rendőrségi ügyeit, együtt alapítottak egy jótékonysági alapítványt, majd tavaly a D.N.A nevű pártot is, amellyel Ilona ismét a parlamentbe készül.

Ilona, aki nemrég szexmúzeumot nyitott Magyarországon, egyelőre nagyon élvezi a szingli életet. "Csodálatos újból szinglinek lenni és a szinglik életet élni. Fantasztikus, hogy szabadon dönthetek mindenben úgy, hogy nem kell senkivel sem megvitatnom és egyeztetnem a dolgaimat. Boldog vagyok!" - tette közzé egy közösségi oldalon.

Ha tetszett a cikkünk, kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, hogy ne maradj le semmiről!



Jakupcsek Gabriella újra showműsort kaphttp://www.life.hu/legykepben/20130208-jakupcsek-gabriella-teves-ujra-showmusort-kap-a-kozteven.htmlMár nem titkolja szerelmét Csézyhttp://www.life.hu/legykepben/20130207-csezy-enekesno-a-nagy-duett-profi-enekesnoje-gesztesi-karoly-partnere.htmlEllenfélre vágyik Sebestyén Balázshttp://www.life.hu/legykepben/20130207-sebestyen-balazs-a-class-fm-morning-show-producere-es-musorvezetoje.htmlNem bírja törleszteni tartozásait Bíró Icahttp://www.life.hu/legykepben/20130208-biro-ica-fitneszedzo-eladja-imadott-klubjat-mert-teljesen-eladosodott.htmlSzoknia kell az álmatlan éjszakákat L. L. Juniornakhttp://www.life.hu/legykepben/20130207-lljunior-rapper-apa-lett-es-altatodalokat-tanul.htmlGyermeket vár a ValóVilág sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130207-gyermeket-var-olasz-szerelmetol-a-valo-vilag-egykori-szerelpoje-vv.htmlFloridában gyúrt A Nagy Duettre az ismert sztárpárhttp://www.life.hu/legykepben/20130207-balazs-klari-a-nagy-duett-zsuritagja-a-musor-elott-floridaba.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.