A Nagy Duett Lakatos Márk Bangó Margit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már csak egy nap választja el A Nagy Duett párosát, Bangó Margitot és Lakatos Márkot a nagy megmérettetéstől. Bár a produkciót remekül begyakorolták, mégis fő a fejük: a stylistként dolgozó Márknak ugyanis nem készült el a fellépőruhája.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

Nézd meg A Nagy Duett próbájáról készült galériát!

"Hiába volt meg a ragyogó ötlet, a ruha nincs elkészítve. A próba előtti nap szabóm elment egy buliba, napközben nem tudott felkelni, ezért nem tudta kiszabni az öltönyömet. A szalonom fölött lakik egy emelettel, háromszor is felmentem hozzá, de nem tudtam felkelteni, csak azt láttam, hogy le vannak húzva nála a redőnyök - mesélte a stylist, aki szerint lehetséges, hogy valamelyik éjszaka varrják meg a ruháját. Márk szerint ez azért is kínos, mert most pont nem a ruhára kellene figyelnie, hanem arra, hogy a legjobbat hozza ki magából.

"Lehet, hogy a szabó arra számít, majd valamit előhúzok a szekrényemből. En most csak találgathatom, hogy mit vegyek fel. Minden göncöm már tavalyi, ami most rajtam van még régebbi. Ez a különleges darab Jávor Pál zakója, már színháztörténelem. Egy igazi lószőrrel bélelt szmoking, amit a 30-as években szabtak. Lehet, hogy ezt fogom vasárnap este viselni" - árulta el Márk, aki stylistként igyekszik partnerének, Bangó Margitnak is a legmegfelelőbb öltözéket kiválasztani annak ellenére, hogy a műsornak van hivatalos stylistja.

Forrás: Schmidt Barbara/Life.hu
Forrás: Schmidt Barbara/Life.hu

A Kossuth-díjas nótaénekesnő saját fellépőruháiban szeretne a Super TV2 színpadára állni. "A végső szót a produkció mondja majd ki, de szerencsére rábólintottak Margit egyik fekete ruhájára. Ezt nagy sikernek könyveljük el" - osztotta meg a Life.hu-val A Nagy Duett amatőr tagja.

Ha tetszett a cikkünk, kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, hogy ne maradj le semmiről!



Cicciolina elhagyta fiatal pasijáthttp://www.life.hu/legykepben/20130208-cicciolina-staller-ilona-elhagyta-fiatal-fiujat-az-olasz-ugyvedet-lucat.htmlElvesztette szőkeségét Bálint Antóniahttp://www.life.hu/legykepben/20130207-balint-antonia-musorvezeto-a-szombat-esti-laz-tancosnoje-egyre-barnabb.htmlAgyserkentővel tanul A Nagy Duett énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20130207-zsidro-tamas-fodrasz-a-nagy-duett-versenyzoje-szandi-duettpartnere.htmlJakupcsek Gabriella újra showműsort kaphttp://www.life.hu/legykepben/20130208-jakupcsek-gabriella-teves-ujra-showmusort-kap-a-kozteven.htmlMár nem titkolja szerelmét Csézyhttp://www.life.hu/legykepben/20130207-csezy-enekesno-a-nagy-duett-profi-enekesnoje-gesztesi-karoly-partnere.htmlEllenfélre vágyik Sebestyén Balázshttp://www.life.hu/legykepben/20130207-sebestyen-balazs-a-class-fm-morning-show-producere-es-musorvezetoje.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.