Megszabadulna ruhájától a ValóVilág szereplője

betegség kutya Való Világ 5 jótékonyság VV Vera gyógyíttatás ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszabadulna szexis, fekete műbőr ruhájától a ValóVilág egykori szereplője. VV Vera nem azért válna meg a ruhadarabtól, mert nem szívesen emlékszik vissza arra a VV párbajra, ahol viselte, hanem mert szüksége van a bevételre - tudta meg a Life.hu.  

Jótékonyságra, egy kiskutya gyógyíttatására gyűjt VV Vera, aki imádja az állatokat, főleg a kutyákat. "A VV 5-ben kapott szponzor fekete műbőr ruhámat szeretném elárverezni! Természetesen az összeget egy csodálatos kiskutya kapja meg, aki most még nagyon beteg. A gyógyítására gyűjtünk. Ha érdekel valakit a ruha, akkor üzenjen és kérlek osszátok meg!" - írta Vera, aki a ruhát egyelőre nem adta el, viszont nagyon sok állatbarát támogatót talált, akik pénz adtak, de a ruha nem kellett nekik.

Forrás: RTL Sajtóklub
Forrás: RTL Sajtóklub


"Megkeresett egy állatalapítvány, akik állják a kutya teljes gyógyulását, és már el is vitték a kis beteget. De mivel a ruha megmaradt a befolyó összeget egy másik beteg eb gyógyíttatására használom majd fel. VV Vera kutyusai néven a legnagyobb közösségi portálon oldalt hoztam létre, itt szeretnék a többi állattal foglalkozni. A kutyakozmetikát egyelőre befejeztem, terápiának jó volt, de jobb vagyok a szervezésben és több kutyának tudok így segíteni" - osztotta meg a Life.hu-val az egykori valóságshow-szereplő.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, hogy ne maradj le semmiről!



Jakupcsek Gabriella újra showműsort kaphttp://www.life.hu/legykepben/20130208-jakupcsek-gabriella-teves-ujra-showmusort-kap-a-kozteven.htmlMár nem titkolja szerelmét Csézyhttp://www.life.hu/legykepben/20130207-csezy-enekesno-a-nagy-duett-profi-enekesnoje-gesztesi-karoly-partnere.htmlEllenfélre vágyik Sebestyén Balázshttp://www.life.hu/legykepben/20130207-sebestyen-balazs-a-class-fm-morning-show-producere-es-musorvezetoje.htmlNem bírja törleszteni tartozásait Bíró Icahttp://www.life.hu/legykepben/20130208-biro-ica-fitneszedzo-eladja-imadott-klubjat-mert-teljesen-eladosodott.htmlSzoknia kell az álmatlan éjszakákat L. L. Juniornakhttp://www.life.hu/legykepben/20130207-lljunior-rapper-apa-lett-es-altatodalokat-tanul.htmlGyermeket vár a ValóVilág sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130207-gyermeket-var-olasz-szerelmetol-a-valo-vilag-egykori-szerelpoje-vv.htmlFloridában gyúrt A Nagy Duettre az ismert sztárpárhttp://www.life.hu/legykepben/20130207-balazs-klari-a-nagy-duett-zsuritagja-a-musor-elott-floridaba.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.