betegség kísérlet Jack Osbourne szklerózis multiplex Ozzy Osbourne őssejt-kezelés Németország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jack Osbourne állítólag bejelentkezett egy igen vitatott, kísérleti jellegű őssejtkezelésre Németországban.

Jack Osbourne igyekszik mindent megtenni, hogy a szklerózis multiplexét megállítsák, és próbálja felvenni a kapcsolatot a gyógymódot kutató legjobb orvosokkal.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


A sztár Los Angeles-i otthonából repült át Európába, hogy részese legyen egy teljesen újnak számító eljárásnak, melytől azt reméli, hogy segít majd az idegrendszeri betegség ellen folytatott harcában. "Részt veszek majd néhány őssejtkezelésen, de egy másik országba kell utazzam ehhez, mivel Amerikában egészen különös korlátozások állnak fenn. Pár hét múlva Németországba utazom és megteszem, amit kell" - mondta Osbourne, aki tavaly nyáron állt a nyilvánosság elé betegségének hírével, alig pár nappal azt követően, hogy ő maga is értesült róla. "Az orvosok őssejteket klónoznak majd a véremből, amiket aztán szépen vissza is fecskendeznek belém. Remélhetőleg ez majd megjavítja a sérült sejteket és idegeket" - tette hozzá Jack Osbourne az Access Hollywood Live című műsorban.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.