Merész ruhában és sminkben pózol az X-Faktor férfisztárja

X-Faktor Szabó Dávid stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pár hónappal ezelőtt még szolidan kinéző Szabó Dávid külseje rengeteget változott az utóbbi időben.

Az X-Faktor sztárja sokkolóan néz ki ahhoz képest, amilyennek hónapokkal ezelőtt megismertük. Dávid a felkérések miatt stílust váltott: extrém felsője nem sokat takar a fiú testéből, sőt, még némi szemsminket is használ a tökéletes külső érdekében. Férfias vagy túlontúl extrém? Modern vagy sokkoló? A Fókusz riportjából kiderül, hogy fest mostanában a fiatal énekes.

Csúcsformában van Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/szepulj/20130213-jennifer-aniston-vilagos-szoke-hajjal-angyon-fiatalnak-nez-ki.htmlKozmetikumok a szerelem jegyébenhttp://www.life.hu/szepulj/20130213-kozmetikumok-a-szerelem-jegyeben-valentinnapra.htmlÚj külsővel hódít Völgyesi Gabihttp://www.life.hu/szepulj/20130213-volgyesi-gabi-a-unique-enekesnoje-teljesen-megvaltozott-uj-frizuraja-lett.htmlCsúcs ez a nő! Pedig már 35 éveshttp://www.life.hu/szepulj/20130211-josie-maran-szineszno-es-modell-35-evesen-is-bomba-formaban.htmlUtálod a szeplőidet? Ne küzdj ellenük!http://www.life.hu/szepulj/20130210-dr-kaszab-csilla-a-lifehu-szakertoje-bor-es-nemigyogyasz-kozmetologus.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.