Így táncoltatok az erőszaktól szenvedő nőkért

Pál Dénes Videolife One Billion Rising erőszak család Bombera Krisztina Gájer Bálint áldozat Jaksity Kata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világon minden harmadik nő és gyerek erőszak áldozatává válik. A One Billion Rising elnevezésű világkampány keretében számos nőszervezet, egyesület és a hozzájuk csatlakozók világszerte óriási közös tánccal fejezték ki tiltakozásukat és felháborodásukat a nők elleni erőszak miatt. Magyarországon több városban is megrendezték az eseményt, a budapesti helyszínen Jaksity Kata, Bombera Krisztina, a Voice felfedezettjei mellett a Life.hu is ott volt.
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=5T7VKdqLiRY2P0tV

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is! Ha pedig szívesen tekintesz vissza a múltba, íme az Akkor és Most oldal!



"A saját férjem fojtogatott és erőszakolt meg"http://www.life.hu/anyaskodj/20130207-bezzeaganya-blog-rendszeresen-eroszakolt-es-okollel-utott-a-reszeg-ferjem.htmlTáncolj te is az erőszaktól szenvedő nőkért február 14-énhttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20130213-az-eroszaktol-szenvedo-nokert-tancolnak-vilagszerte-februar-14en.htmlA legnagyobb sztárok fogtak össze a nőkkel szembeni erőszak ellenhttp://www.life.hu/legykepben/20130204-jaksity-kata-kepes-andras-kulka-janos-es-pal-denes-osszefogtak.htmlMilyen torzulást okoz a szexuális erőszak?http://www.life.hu/anyaskodj/20121030-milyen-torzulast-okoz-a-szexualis-eroszak-a-gyerek-lelkeben.htmlBedrogozták és megerőszakolták! - Szörnyű titkot őrizgetett az X-Factor mentorahttp://www.life.hu/legykepben/20120924-tulisa-contostavlos-az-xfactor-mentora-szornyu-titkokat-oriz-bedrogoztak-es.html"Majdnem megerőszakoltak, és a tanár nem tett semmit" - A 14 éves Zsóka történetehttp://www.life.hu/anyaskodj/20120919-majdnem-megeroszakoltak-egy-14-eves-lanyt-kaposvaron-es-a-tanar.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.