Liptai keményen kritizálja Szabó Győzőt

kritika TV2 A Nagy Duett színész Super TV2 versenyző énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Győzőt érzékenyen érintette Liptai Claudia kritikája, aki A Nagy Duett első élő adásában megjegyzést tett hosszú szakállára. A színész most azt fontolgatja, hogy emiatt megválik arcszőrzetétől - tudta meg a Life.hu.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is! A sztárok átalakulását és stílustippjeit pedig kövesd a StílusZsaru oldalon!

Liptai Claudia A Nagy Duett első élő adásában finoman leszólta Szabó Győző hosszú szakállát, ami Clau szerint kissé öregíti a színészt és az arcjátékát is korlátozza. Győző meghallotta a Super TV2 dögös szőke sztárjának kritikáját és azt fontolgatja, hogy megválik arcszőrzetétől.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu



"Annak ellenére, hogy nagyon szeretem a szakállamat és enélkül lepényképűnek érzem magam, mégis azt gondolom, hogy van igazság Claudia szavaiban. El is megyek a borbélyhoz és kicsit megkurtíttatom a szakállamat" - döntötte el Győző, aki azt sem tartja kizártnak, hogy A Nagy Duett valamelyik adásában már szakáll nélkül áll majd színpadra.

"Azt tervezem, hogy az elkövetkezendő hetekben kicsit játszani fogok a szakállammal, változtatok a kinézetemen, sőt lehet, hogy egy ponton már csak bajuszom lesz. Az azonban biztos, hogy arcszőrzet nélkül nem szívesen állok a publikum elé" - szögezte le a színész, aki bizakodhat abban, hogy sokáig váltogathatja arcszőrzetét a nagyközönség előtt, hiszen A Nagy Duett első adásában Király Lindával ők énekelték magukat az első helyre.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.