Boy George fogyás sztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Látványosan lefogyott Boy George. A homoszexuális énekes évek óta küzdött a túlsúllyal, és mindenkit megdöbbentett megjelenésével, amikor több tíz kilóval könnyebben és vékonyabban érkezett meg egy londoni díjátadóra.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is! Ha pedig szívesen tekintesz vissza a múltba, íme az Akkor és most oldal!




Forrás: AFP, Twitter.com/BoyGeorge
Forrás: AFP, Twitter.com/BoyGeorge



A Culture Club nyíltan homoszexuális, botrányos életű sztárját talán fel sem ismerték volna, ha nem viseli jellegzetes kék szemhéjpúderét, hozzáillő intenzív színű nyakkendővel és extrém sapkával. Az eredetileg George Alan O'Dowd névre hallgató, 51 éves énekes évek óta küzdött a túlsúllyal és a képek tanúbizonysága szerint szemmel láthatóan élvezi, hogy megszabadult a feleslegtől.

Liptai keményen kritizálja Szabó Győzőthttp://www.life.hu/legykepben/20130216-szabo-gyozo-a-nagy-duett-sztarja-liptai-claudia-a-tv2.htmlNem tesz eleget kedvese kérésének az énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20130213-lola-az-enekesno-parokakat-probalgatott-de-nem-akar-mar-hosszu.htmlElismerte bűnösségét Bándy Kata gyilkosahttp://www.life.hu/legykepben/20130218-p-laszlo-elismerte-bandy-kata-megoleset.htmlTragédia érte Erdélyi Mónikáthttp://www.life.hu/legykepben/20130216-erdelyi-monika-a-nagy-duett-versenyzoje-elkesett-a-nagy-duett.htmlBetegen készül A Nagy Duettre Pimaszúrhttp://www.life.hu/legykepben/20130215-papp-gergo-pimaszur-az-aktiv-musorvezetoje-betegen-keszul-a-nagy.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.