Puskás Peti provokáció Eurovíziós Dalfesztivál Keresztes Ildikó tesztelés versenyző Buda Marci énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Eurovíziós Dalfesztivál elődöntőjében a műsorvezető, Buda Marci sokszor kínos helyzetbe hozta az amúgy is izguló versenyzőket.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Buda Marci műsorvezető azt szerette volna tesztelni az egyik versenyzőn, Puskás Petin, hogy a Megasztár óta mennyit fejlődött az énektudása.
"Váratlanul ért Marci ötlete, hogy énekeljem el a Fekete Vonat együttes slágerét, amit évekkel ezelőtt a Megasztárban nem sikerült tökéletesen előadnom. A kérés adta magát, hiszen ott ült mellettem az együttes énekesnője, Fatima, aki zseniálisan prezentálta ezt a dalt. Bevallom, meglepődtem, mert még dolgozott bennem az adrenalin, és fél lábbal a színpadon álltam. De nem énekeltem el, mert nem az volt a feladatom" - mesélte Peti.

Fotó: MTVA
Fotó: MTVA

Hiába szeretett volna, mégsem mert mindenkit provokálni a műsorvezető. "Alapvetően mindenkiben benne van a verseny miatti feszültség. Keresztes Ildinek remegett a szája, és ha hozzászóltam volna, lehet, hogy ott törik össze. Érdekes, hogy profi előadókban ilyen megmérettetés kapcsán mekkora feszültségek dolgoznak. A harmadik elődöntőn úgy láttam, hogy már összehaverkodtam mindenkivel és megbocsátják nekem, amikor kicsit odamarok nekik. Természetesen a fellépésükig nem piszkálom őket, hanem utána teszem fel a szúrós vagy vicces kérdéseimet. Petivel jóban vagyunk, még annak ellenére is, hogy a hirtelen provokáció miatt picit megorrolt rám" - mesélte Marci.

Katy Perry ujjára máris gyűrűt húztakhttp://www.life.hu/legykepben/20130219-katy-perry-enekesno-ujjara-maris-gyurut-huzott-valentinnap-alkalmabol-baratja.htmlExkluzív! Meztelenre vetkőzött VV Anikóhttp://www.life.hu/legykepben/20130219-nadai-aniko-a-valo-vilag-egykori-sztarja-meztelenre-vetkozott-a.htmlCápaveszélyben fürdött Voksán Virághttp://www.life.hu/legykepben/20130219-voksan-virag-djflower-braziliaban-a-karnevalon-lepett-fel-es.htmlGyászol Delhusa Gjonhttp://www.life.hu/legykepben/20130219-delhusa-gjon-enekes-kisbabajat-gyaszolja.htmlFábryn csámcsognak a rádiósokhttp://www.life.hu/legykepben/20130218-fabry-sandoron-csamsogtak-a-class-fm-reggeli-musoraban-sebestyen-balazsek.htmlIsmét milliomosba szerelmes Debreczeni Zitahttp://www.life.hu/legykepben/20130219-debreczeni-zita-magyar-modell-ismet-milliomosba-szerelmes.htmlHatszor élesztették újra A Dal egyik munkatársáthttp://www.life.hu/legykepben/20130219-a-dal-az-eurovizios-dalfesztival-hazai-elodontojenek-studiojaban-hatszor-elesztettek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.