gázolás Bicskey Lukács gyalogátkelőhely baleset zebra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Argo című film pszichopatájaként is ismert Bicskey Lukács nemrég a zebrán ütött el egy nőt, akit azért nem vett észre, mert az autóbusz takarásából lépett a gyalogátkelőre. Az asszonyt kórházba kellett szállítani.

Könnyen tragédiával végződhetett volna az a baleset, amelyet Bicskey Lukács okozott figyelmetlenségével - tudta meg a Blikk. Az Argóban és a Szőke kólában is játszó színész a jobb szélső sávban haladó csuklósbusztól nem látta be teljesen az utat. Az autóbusz takarásából egy fiatal nő lépett a zebrára, akit csak későn vett észre. Ugyan elkezdett fékezni, de elütötte a nőt, akit azonnal kórházba szállítottak. Sérülése szerencsére nem súlyos.

Forrás: Facebook/Bicskey Lukács
Forrás: Facebook/Bicskey Lukács

"Elismertem a rendőröknek, hogy hibás vagyok a balesetben" - nyilatkozta a színész a bulvárlapnak hozzátéve, hogy még a helyszínen megállapították, hogy nem hajtott gyorsan, nem vették el a jogosítványát sem. Jelenleg eljárás folyik ellene.

Balesetet szenvedett Kiss Ramónahttp://www.life.hu/legykepben/20130220-kiss-ramona-a-baratok-kozt-sztarja-balesetet-szenvedett-eltort-az.htmlIttasan okozott balesetet a VV sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130206-vv-beci-es-vv-gigi-falaztak-vv-leonidasz-ittas-balesetenel.htmlSúlyos balesetet szenvedett a világsztárhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130124-iker-casillas-a-real-madrid-kapusanak-csapattarsa-alvaro-arbeloa-torte.htmlÍgy kerüld el a balesetet a havas utakon!http://www.life.hu/anyaskodj/20130114-hoeses-es-kozlekedes-igy-keruld-el-a-balesetet-a-havas.htmlSíbalesetet szenvedett a népszerű sorozatsztárhttp://www.life.hu/szorakozz/20130107-vicki-gunvalson-a-narancsvidek-igazi-felesegei-sorozat-sztarja-sibalesetet-szenvedett.htmlAz élő show előtt balesetezett a Voice énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20130107-berkes-oliver-a-voice-enekesenek-autobalesete-volt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.