étterem kóstolás tűzhely mangalica Bodrogi Gyula étel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ígérte, hogy fog némi szerepet vállalni fia éttermében, de azt nem gondolta, hogy az egyik legfontosabb feladat lesz az övé.

Bodrogi Gyula nem állt a tűzhely mögé, de így is jelentős hatása van a séf kezéből kikerült ételekre. "A párommal, Angélával mi vagyunk a visszajáró vendégek, mi mindent megkóstolunk. Őszintén megmondjuk, hogy mi a jó, és mit kell még tökéletesíteni, mert mi ebben az esetben kívülállók vagyunk, amatőrök. Ők pedig a profik" - árulta el Bodrogi Gyula, aki természetesen részt vett az étterem részére rendezett disznóvágáson.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

"Mangalicát vágtunk, az a legegészségesebb. A fiam a vendéglő céljára készítette, én pedig beszálltam, ugyanis mindig tudok egy kis kolbászt, hurkát, friss töpörtyűt saját célra hazavinni" - tette hozzá a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész.

Karanténba került az ismert énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20130225-palcso-tamas-az-eurovizios-tancdalfesztivalon-szajmaszkban-kozlekedett.htmlMádai Vivien lefolyik a képernyőről - Videóhttp://www.life.hu/legykepben/20130225-madai-vivien-az-rtl-klub-musorvezetoje-durva-kritikat-kapott-elhizasaval.htmlKislánya tartotta a lelket Dopeman-benhttp://www.life.hu/legykepben/20130225-dopeman-magyar-rapper-a-nagy-duett-szinpadan-kislanya-tekintetebe-kapaszkodott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.