MC Hammer rendőrségi ellenőrzés letartóztatás rapper incidens
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A múlt hétvégén letartóztatták a népszerű rappert és műsorvezetőt, MC Hammert. Az amerikai zenész állítólag akadályozott és ellenállt egy rendőri ellenőrzésnek.

Az 50 éves sztár az incidens miatt a kaliforniai Santa Rita börtön fogdájába került. Szabadulása után nem sokkal pedig Twitterén számolt be az esetről, ahol azt állította, hogy rasszizmus áldozata lett.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Egy puffadt Elvis kinézetű fószer kopogtatott a kocsimon. Letekertem az ablakot és azonnal megkérdezte, hogy feltételes szabadlábon vagy próbaidőn vagyok-e. Miközben nyújtottam felé a személyimet, elkapott és megpróbált kirángatni a kocsiból, de elfelejtkezett róla, hogy fánkdiétán van. Elég nevetséges volt, miközben húzta elő a fegyverét, fújta a sípját és segítségért kiabált. Most pedig válaszolok a kérdésére: a személyes meggyőződéseddel ellentétben nem a bőrszíntől függ, hogy valaki próbaidőn van-e, dagi fiú" - fakadt ki MC Hammer.

Mindenkit megvert Sarka Katahttp://www.life.hu/legykepben/20130225-sarka-kata-squashban-legyozhetetlen-a-media-squash-kupan-ismet-elso.htmlKaranténba került az ismert énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20130225-palcso-tamas-az-eurovizios-tancdalfesztivalon-szajmaszkban-kozlekedett.htmlMádai Vivien lefolyik a képernyőről - Videóhttp://www.life.hu/legykepben/20130225-madai-vivien-az-rtl-klub-musorvezetoje-durva-kritikat-kapott-elhizasaval.htmlKöldökig érő dekoltázzsal szédít Heidi Klumhttp://www.life.hu/legytrendi/20130225-heidi-klum-ruhajanak-dekoltazsa-elton-john-oscarpartijan.htmlFolyt a vér egy budapesti iskola mosdójában - Sokkoló videó (18+)http://www.life.hu/legykepben/20130222-tiltott-anatomiai-ora-egy-budapesti-iskolaban-ami-kiverte-a-biztositekot.htmlA Nagy Duett emlékezetes pillanataihttp://www.life.hu/life/galeria/20130225-a-super-tv2-produkcioja-a-nagy-duett-harmadik-forduloja-kepekben.htmlÍme a 9 és a 86 éves Oscar-jelölt a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/szorakozz/20130225-oscar-voros-szonyeg-minden-idok-legfiatalabb-es-legidosebb-jeloltje-quvenzhane.htmlJennifer Lawrence elesett, mielőtt átvette az Oscarthttp://www.life.hu/szorakozz/20130225-jennifer-lawrence-terdre-esett-a-lepcson-az-oscardijatadon.htmlSzinetár Dóra az ismert rapper lakására menthttp://www.life.hu/tested-lelked/20130130-sajat-lakasara-vitte-fol-a-rapper-dopeman-szinetar-dorat-hogy.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.