betegség Palcsó Tamás szájmaszk Eurovíziós Dalfesztivál fertőzés énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Eurovízió vasárnap esti középdöntőjében Palcsó Tomi zöld szájvédő maszkban közlekedett a színpadon kívül. A Life.hu utánajárt, miért húzott az énekes maszkot, és miért nem beszélgetett versenyzőtársaival.

"Már kedden kezdtem rosszul érezni magam, aztán csütörtökre 39 fokos lázam lett és a hangom kezdett elmenni. Pénteken bizonytalanná vált a vasárnapi szereplésem, ezért elmentem a gégészetre. Az orvos a vizsgálat után megnyugtatott, hogy a hangszálamnak nincs baja, és ha tanultam technikásan énekelni, akkor a fellépéssel nem lesz gond, mert csak a torkom volt begyulladva. Kaptam antibiotikumot, és mézzel, teával kúráltam magam. Az élő műsor alatt, a lihegőben végig maszkban mászkáltam, mert nem akartam a többieket megfertőzni, sőt karanténban tartottam magam, ami azt jelenti, hogy távol tartózkodtam a többiektől" - mesélte Tomi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.