Nem folytatja az X-Faktort Keresztes Ildikó?

Videolife X-Faktor Puskás Peti mentor Eurovíziós Dalfesztivál Keresztes Ildikó Polyák Lilla énekesnő sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem biztos abban Keresztes Ildikó, hogy az X-Faktor negyedik évadában is elvállalja-e a mentori szerepet. Az énekesnő az Eurovíziós Dalverseny középdöntője után nyilatkozott a Life.hu riporterének. A videóból az is kiderül, hogy Polyák Lilla férje miként vezeti le feszültségét és hogy Puskás Petinek milyen intim elfoglaltsága van a fellépései előtt.

szólj hozzá: belerúg-e Polyák Lilla férje a riporterbe?
Ellenőrök lepték meg Varga Izabelláthttp://www.life.hu/legykepben/20130226-varga-izabella-a-baratok-kozt-szinesznoje-a-szombat-esti-lazra.htmlRettenetes fájdalmak gyötrik Szulák Andreáthttp://www.life.hu/legykepben/20130227-szulak-andrea-a-nagy-duett-sztarja-rettenetes-fajdalmak-kozt-keszul.htmlMegváltoztatta A Nagy Duett a sztárfodrászthttp://www.life.hu/legykepben/20130225-zsidro-tamas-a-nagy-duett-versenyzoje-megvaltozott-a-musor-miatt.htmlTóth Gabi lesz az X-Faktor mentora?http://www.life.hu/legykepben/20130227-toth-gabi-magyar-enekesno-lehet-az-xfaktor-uj-mentora.htmlHőlégballonnal a halálba zuhant a magyar turistahttp://www.life.hu/legykepben/20130227-holegballonnal-zuhant-a-halalba-a-magyar-turista-luxorban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.