Mindenkit elvesztett maga körül a színésznő

boldogság halál élet színésznő Kútvölgyi Erzsébet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkit elvesztett maga körül, akit szeretett, mégis nap mint nap derűsen fut neki az életnek Kútvölgyi Erzsébet.

A színésznő hihetetlen optimizmusa, életszeretete és remek humora egyszerűen magával ragadja a környezetében élőket. Pedig őt is elszomorítja az a tény, hogy a társadalom számára nem léteznek a hatvan éven felüli emberek.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu


"Az idősebb embereket szinte már mindenhol leírták, ha megnézek egy hirdetést, csak fiatalokkal találkozom. Az ízületi és egyéb, korosabbaknak szóló gyógyszereket kivéve egyszerűen leírták az idősebbeket, még a reklámok sem nekik szólnak. Régebben az akkor már idősnek számító Gobbi Hilda kezdte hirdetni, hogy hétjegyű lesz az irányítószám, akkor még nem számított, hogy hamvas és fiatal legyen, aki adja az arcát bármelyik hirdetéshez. Annak ellenére, hogy szomorúan konstatáltam ezt a tényt, boldog vagyok. Nagyon fiatal volt a húgom, amikor elvesztettem. Olyan igazságtalannak éreztem a sorsot, hogy ő ment el előbb, később pedig meghaltak a szüleim is. Ha egy szülő elveszíti a gyerekét, akkor ne a fiatalabbtól, hanem az idősebbtől kelljen búcsúznia. Örülök, hogy élek, pedig fáradt vagyok. Reggelente bánt a fény, de boldog vagyok, hogy nekem még megadatik ez az érzés. Az emberek zöme ezt elfelejti. Mindig is voltak anyagi nehézségeink, most már ez nem érdekel. Élek, és ez fontos" - osztotta meg gondolatait a Life.hu-val a színésznő, aki a frissen alakult Nemzeti Művész Klub egyik tagja lett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.