Rettenetes fájdalmak gyötrik Szulák Andreát

2013.02.27. 12:25

Rettenetes fájdalmak gyötrik Szulák Andreát, aki jelenleg mozogni is alig tud - tudta meg a Life.hu. Ez különösen nagy baj az énekesnő és duettpartnere, Papp Gergő Pimaszúr számára, akik vasárnap egy mozgalmas produkcióval lépnének A Nagy Duett színpadára.

Borzalmas fájdalmak között készül A Nagy Duett adására Szulák Andrea, aki egyelőre mozogni is alig tud. "Hétfő reggel, edzés közben becsípődött egy ideg a hátamban és azóta olyan fájdalom gyötör, ami még a lábamra is kisugárzik. Egyelőre felállni is fáj, és különböző fájdalomcsillapítókkal próbálom enyhíteni a szenvedésemet"-  árulta el az énekesnő, aki különösen nehéz helyzetben van, hiszen vasárnap a Super TV2 színpadán egy mozgalmas, táncos dallal szeretne a közönség elé lépni Papp Gergő oldalán.

Forrás: Super TV2

"Nem kérdés, hogy a pénteki főpróbára összeszedem magam, és vasárnap a maximumot fogom nyújtani. Amikor színpadra állok, módosult tudatállapotba kerülök és elfelejtem a fájdalmamat. Volt már erre példa az életemben. Előfordult velem már olyan, hogy eltávolították a lábujjkörmömet. Csakhogy előadás előtt a sérült ujjammal belerúgtam egy deszkába és vérző kötéssel, sokszorosára dagadt lábujjal rockiztam a Hotel Menthol című előadásban" - emlékezett vissza Andi, aki úgy érzi, hogy ezúttal is minden nehézséget le fog győzni.

Megváltoztatta A Nagy Duett a sztárfodrászthttp://www.life.hu/legykepben/20130225-zsidro-tamas-a-nagy-duett-versenyzoje-megvaltozott-a-musor-miatt.html Tóth Gabi lesz az X-Faktor mentora?http://www.life.hu/legykepben/20130227-toth-gabi-magyar-enekesno-lehet-az-xfaktor-uj-mentora.html Hőlégballonnal a halálba zuhant a magyar turistahttp://www.life.hu/legykepben/20130227-holegballonnal-zuhant-a-halalba-a-magyar-turista-luxorban.html Kiteregette hálószobatitkait az énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20130226-kasza-tibor-a-class-fm-reggeli-musoraban-a-haloszobatitkairol-meselt.html Keresztes Ildikó nagyon szereti új testrészéthttp://www.life.hu/legykepben/20130226-keresztes-ildiko-enekesnot-mar-regota-zavarta-a-porckinovese-az-orran.html
Papp GergőSzulák AndibetegségfájdalomsztárA Nagy DuettSuper TV2