Détár Enikő kérdéskör színésznő szakács milliók játék Kovács Lázár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem hibáztatja egymást Détár Enikő és Kovács Lázár, hisz együtt követték el a hibát a 40 milliós játszma című műsorban. A TV2 sztárpárjának súlyos milliókba került, hogy Enci nem volt erőszakosabb partnerével.

A színésznő hibát követett el, hogy nem "erőszakolta meg" partnerét, Lázárt. Ha nem is a legnagyobb összeget, de legalább valamennyit szerettek volna nyerni, majd eljuttatni egy megfelelő helyre, rászorulókhoz. "Büntetésből megnézem az összes, a kérdésben szereplő filmet" - mondta a sztárszakács a TV2 riporterének.

Mindenkit elvesztett maga körül a színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20130227-kutvolgyi-erzsebet-szineszno-mindenkit-elvesztett-maga-korul-o-pedig-boldog.htmlKénytelen a háttérben folytatni a Voice énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20130227-budi-szilard-a-voice-versenyzoje-tapsoltato-emberkent-folytatja.htmlNem hajlandó érintkezni kollégáival Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/legykepben/20130227-jennifer-aniston-szineszno-nem-hajlando-a-kollegaival-ebedelni-legujabb-filmje.htmlBodrogi Gyula előkóstoló letthttp://www.life.hu/legykepben/20130225-bodrogi-gyula-szinmuvesz-elokostolo-lett-fia-ettermeben.htmlÁramba nyúlt az ismert rádiós műsorvezetőhttp://www.life.hu/legykepben/20130227-sebestyen-balazs-class-fm-musorvezetoje-rossz-gyerek-volt-rengeteg-baleset.htmlLányakorú barátnője van Marc Anthonynakhttp://www.life.hu/legykepben/20130228-marc-anthony-enekes-es-chloe-green-cipotervezo-eloszor-mutatkoztak-a.htmlPlágiumbotrány A Dal döntője előtthttp://www.life.hu/legykepben/20130228-plagiumbotrany-radics-gigi-dalaval-kapcsolatban-a-dal-dontoje-elott.htmlNem folytatja az X-Faktort Keresztes Ildikó?http://www.life.hu/legykepben/20130227-keresztes-ildiko-az-xfaktor-mentora-nem-biztos-abban-hogy-folytatja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.