Kiszel Tünde összeköltözés naptár díva szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár egyre több helyre együtt mennek, és egyre rendszeresebbek a vasárnapi családi ebédek is, Kiszel Tünde hajthatatlan: nem költözik össze ifjú lovagjával.

Nem akar összeköltözni a huszonéves Martinnal Kiszel Tünde, aki a fiú édesanyjával jár szórakozni. Az asszony és Tünde ugyanabba a korosztályba tartoznak.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

"Nem vagyok olyan költözős fajta, jó ez így nekem, így is elég közel került már hozzám Martin és a családja. Az édesanyja szinte a barátnőm lett, már színházban is voltam vele. De rendszeresek a közös vasárnapi ebédek, hol nálam, hol pedig náluk. Martin anyukája különben évek óta nagy rajongóm, minden naptáram megvan neki" - osztotta meg a Life.hu-val Kiszel Tünde. A médiaszakon tanuló fiú édesanyját követve a legnagyobb közösségi portálon ismerkedett meg Tündével.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.