Összebalhézott a stylisttal Cseke Katinka

SuperTv2 színésznő A Nagy Duett Cseke Katinka sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Összebalhézott A Nagy Duett stylistjával Cseke Katinka. A színésznő nem akarta felvenni azt a szexis ruhát, amit a divatszakember neki szánt - tudta meg a Life.hu.

Hiába adott Cseke Katinkára kivágott, nőies ruhát A Nagy Duett stylistja, Kisprumik Ádám, pénteken, a próbán úgy tűnt, a színésznő nem akarja a vasárnapi adásban viselni a szexis darabot. A szókimondó színésznő ragaszkodik a saját elképzeléseihez, de ezzel bizony ezúttal kicsit kihozta sodrából a divatszakembert.

Forrás: SuperTV2
Forrás: SuperTV2

"Vegyen fel akkor a Cseke Katinka azt, amit akar"- fakadt ki az öltöző előtti folyosón a stylist, aki egy nagyon nőies, kivágott ruhát és hozzá illő elegáns, magas sarkú cipőt álmodott a színésznőre, a Moves Like Jagger című dalhoz. "Én ebben nagydarabnak érzem magam. Ráadásul ebben a cipőben félni fogok, hogy elesek"- reagált Katinka, aki aztán - miután lenyugodtak a kedélyek- már engedett a stylistnak. "Egy övvel el tudom magamon képzelni ezt a ruhát"- egyezett ki a szakemberrel a Jóban Rosszban tűzről pattant színésznője, aki eddig sem titkolta, hogy a fiúsabb ruhákban otthonosabban mozog, és hétköznapokon is inkább a nadrágot részesíti előnyben, de talán ezúttal - a műsor és a stylist kedvéért- változtat a bevált stílusán.

Az, hogy végül valóban enged-e a stylistnak Katinka, kiderül A Nagy Duett vasárnap esti adásából.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.