humoros műsor Papp Gergő jelmezbál extrém Nagy Duett Lakatos Márk Bangó Margit Szulák Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egészen extrém jelmezeket öltöttek vasárnap este A Nagy Duett versenyzői. Egyesek szinte viccet csináltak önmagukból a produkció kedvéért.

A legextrémebb jelmezeket kétségtelenül a Szulák Andi-Papp Gergő és a Bangó Margit-Lakatos Márk páros viselte. Szulák Andi talpig rózsaszínbe bújt és szívecske alakú rózsaszín szemüveget vett, míg párja, Pimaszúr táncoslábú matróznak öltözött a Las Ketchup: Ketchup Song című számának kedvéért, amibe ráadásul erőteljesen belebakiztak. Ennek ellenére maximum pontszámot kaptak.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

Kattints a képre a galériáért!

Bangó Margit diszkókirálynőket megszégyenítő, piros, flitteres nadrágkosztümben biztatta Lakatos Márkot, hogy "Hajolj bele a hajamba". A stylist pedig nadrágján kis szoknyácskát viselt, amit még a zsűri sem hagyhatott szó nélkül.

Cseke Katinka viszont - szakítva a hagyományokkal - igazi, dögös nőnek öltözött. Igaz, ahogy megírtuk, ezt komoly botrány előzte meg, mert Katinka bizony összeveszett a ruhán a műsor stylistjával. Végül aztán a szakembernek engedve felvette a rövid, szexis ruhát, amivel - Kökény Attila oldalán - az ötödik adásba énekelte magát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.