fotózás csínytevések Muri Enikő énekesnő Debreczeni Zita gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alaposan meglepődött a fotósként dolgozó Debreczeni Zita ifjú modelljén, Muri Enikőn, akit egy zárkózott, bájos arcú, kislányos énekesnőnek tartott, de csak addig, amíg meg nem ismerte közelebbről.

Tartogat még meglepetéseket Muri Enikő, akit Zita egy női magazinnak fotózott. A szendének, visszahúzódónak tűnő énekesnő megmutatta igazi énjét, ami köszönőviszonyban sincs a róla kialakult képpel.

Fotó: Debreczeni Zita
Fotó: Debreczeni Zita

Kattint a képre a galériáért!

"Egy igazi rosszcsont Enikő, egy imádnivaló rossz kisgyerek, aki mindig valamilyen csínytevésen töri a fejét. Mintha magamat láttam volna tizenéves koromban, folyton csak a csintalanságon járt az esze. Mire beállítottam a fényeket és csak nyomni kellett volna a fényképezőgép gombját csinált valamit, amire az egész beállítás meghiúsult. Nem egy modell típus, nem tud órákat, de még perceket sem mozdulatlanul ülni. Izgága, aki mindig csinálna valamit. Imádtam a hol nőies, hol kislányos, hol pedig természetes megnyilvánulásait" - árulta el a fotózás kulisszatitkait Zita.

Vizelési problémái vannak Puskás Petinekhttp://www.life.hu/legykepben/20130304-homonnay-zsolt-nagyon-izgult-felesege-polyak-lilla-miatt-puskas-petinek.htmlÉletmentésre került sor a Szombat Esti Láz próbájánhttp://www.life.hu/legykepben/20130304-gyorfi-pal-az-orszagos-mentoszolgalat-szovivoje-a-szombat-esti-laz.htmlÖrdög Nóra reméli, hogy nem a terhessége miatt díjazzákhttp://www.life.hu/legykepben/20130304-ordog-nora-az-rtl-klub-musorvezetoje-remeli-hogy-nem-a.htmlJelmezbál A Nagy Duett színpadánhttp://www.life.hu/legykepben/20130304-a-nagy-duett-szinpadan-orult-ruhakban-szerepeltek-a-versenyzok.htmlVan, aki bekapná Bálint Antónia lábfejéthttp://www.life.hu/legykepben/20130301-balint-antonia-szombat-esti-laz-versenyzoje-labfeje-teljesen-szetment-a.htmlBalesete óta depressziós a magyar énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20130304-balesete-ota-meg-mindig-nincs-jol-es-depresszios-a-josh.htmlÉlet-halál közt volt Dopeman édesanyjahttp://www.life.hu/legykepben/20130301-dopeman-a-nagy-duett-sztarjanak-csaladtagjai-eletveszelyben-voltak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.