Jennifer Lawrence bőrét kiütések és hólyagok lepték el

Oscar-díj filmforgatás színésznő Jennifer Lawrence allergia sminkelés kiütés Mystique
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oscar-díjas színésznő szörnyű élményeket szerzett az X-Men: Az elsők című mozi forgatása során, ezért aggódott a film közelgő folytatása miatt.

A fiatal sztár egy Mystique nevű alakváltót játszik a sci-fiben, akinek jellegzetessége a furcsa kék bőrszíne. A szerep megformálása kedvéért Jennifer nyolc órát töltött a sminkesek kezei között, hogy felvigyék bőrére a kék testfestéket. A bekékült Jennifert itt nézheted meg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A 22 éves színésznő szervezete azonban nem bírta a megpróbáltatást és súlyos allergiás reakciót produkált. Az ifjú sztár bőrét kiütések és hólyagok lepték el, ezért orvost hívtak hozzá, aki folyamatosan felügyelte az állapotát.

A film folytatásában szerencsére már mellőzik a teljes testsminket, így Jennifer fellélegezhet: "Izgatott vagyok, mert egy testhez simuló overállt fogok viselni, ami egészen a nyakamig ér, így sok időt és ragyát spórolok majd meg" - nyilatkozta Lawrence.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.