Majdnem apa lett Kasza Tibi

has terhesség Kasza Tibor gyermek kipróbálás énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Apa lett a szókimondó énekes, aki azt is megtapasztalta, milyen nehéz dolga van a kismamáknak - tudta meg a Life.hu.

Különleges kalandba vágott Kasza Tibi. Az énekes egy napra 9 hónapos terhespocakot öltött és kipróbálta, milyen a várandós nők élete.

Forrás: Facebook
Forrás: Facebook

"Az volt a véleményem 24 órányi várandósság után, hogy lovas szobrot adnék minden várandós nőnek. 2 óra után már annyira fájt a derekam, hogy mindenbe kapaszkodtam, ami szembejött. Nem is beszélve arról, hogy vezetés közben elzsibbadt mindkét lábam és nem tudtam belenézni a visszapillantóba, úgyhogy csak az ösztöneimre hagyatkozva tudtam vezetni"- sorolja élményeit az énekes, aki 24 óra eltelte után örömmel szabadult meg a tehertől és még egy kis geglezáró dalt is írt a kalandról. ByeAlex sokat vitatott Kedvesem című dalának Magzatom című feldolgozásával búcsúzott az extrém kalandtól.

"Nem véletlen, hogy épp ezt a dalt dolgoztam fel. Nagyon szeretem, amikor nem érvényesül a papírforma, hanem valaki- a magyar népmesei hősökhöz hasonlóan- az egyediségével arat győzelmet. Ez történt most is, és ezért erre a dalra esett a választásom."

Nem Tibi volt az első magyar sztár, aki magára öltötte a terhespocakot. Február végén Fenyő Iván bújt a várandós nők bőrébe.

Hallgasd meg ByeAlex dalának Kasza Tibi-féle feldolgozását itt:


Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressz tesztjét!


Ganxsta Zolee bedobta kutyáit is a bizniszbehttp://www.life.hu/legykepben/20130305-gansxta-zolee-zenesz-es-ket-argentin-dogja-lett-az-arca.htmlMeghalt Hugo Chávezhttp://www.life.hu/legykepben/20130306-hugo-chavez-venezuela-elnoke-meghalt.htmlUtcára kerülhet Kocsis Tiborhttp://www.life.hu/legykepben/20130306-kocsis-tibor-az-xfaktor-sztarja-utcara-kerulhet-elveszitheti-otthonat.htmlJelmezbál A Nagy Duett színpadánhttp://www.life.hu/legykepben/20130304-a-nagy-duett-szinpadan-orult-ruhakban-szerepeltek-a-versenyzok.htmlÉlet-halál közt volt Dopeman édesanyjahttp://www.life.hu/legykepben/20130301-dopeman-a-nagy-duett-sztarjanak-csaladtagjai-eletveszelyben-voltak.html



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.