Pál Dénes Videolife Puskás Peti nőnap Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gundel Takács Gábor szerint nők nélkül egyszerűen elvesznének a férfiak. A Life.hu riporterének nem csak ő áradozott a nőkről. Többek között Pál Dénes, Kállay-Saunders András, Puskás Peti, Pély Barna és Kökény Attila kívánt boldog nőnapot egy-egy kedves mondattal a Life.hu női olvasóinak.
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=JTo50fnbRUhCssVM
Életveszélyesen megfenyegették Hajdú Péterthttp://www.life.hu/legykepben/20130308-hajdu-peter-a-frizbi-musorvezetoje-feljelentest-tett-eletveszelyesen-megfenyegettek.htmlNagyon szőrös a Barátok közt új szereplőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130307-baratok-kozt-uj-szereplokkel-erosit-sepregi-laszlo-szinesszelpataki-szilvia-szinesznovel.htmlKonkurens csatornához igazolt Csézy párjahttp://www.life.hu/legykepben/20130306-csezy-parja-szabo-laszlo-hatoanyagkutato-a-konkurens-csatornahoz-igazolt.htmlMár nem szidják ByeAlex daláthttp://www.life.hu/legykepben/20130306-byealex-dala-korul-lassan-elcsitulnak-a-kedelyek-versenytarsai-megnyugodtak.htmlMegszabadult gyomorgyűrűjétől Lajcsi, mégsem tud jóízűen ennihttp://www.life.hu/legykepben/20130307-galambos-lajos-trombitamuvesz-a-hal-a-tortan-forgatasan-bevallotta-mar.htmlHajós a TV2-höz igazolthttp://www.life.hu/legykepben/20130307-hajos-andras-az-rtl-klub-musorvezetoje-a-konkurenciahoz-igazolt.htmlDrogügybe keveredett Gáspár Lacihttp://www.life.hu/legykepben/20130307-gaspar-laci-a-nagy-duett-sztarja-drogugyletbe-keveredett.htmlEgykori köztévést igazolt az RTL Klubhttp://www.life.hu/legykepben/20130306-teszari-nora-egykori-mtvas-es-somogyi-zoltan-vezeti-az-rtl.htmlMary-Kate Olsent eljegyezte Olivier Sarkozy?http://www.life.hu/legykepben/20130306-eljegyezte-marykate-olsen-szinesznotervezot-a-nala-16-evvel-idosebb-olivier.htmlZokogott Király Linda - Exkluzív!http://www.life.hu/legykepben/20130306-kiraly-linda-a-nagy-duett-sztarja-zokogott-a-meglepetestol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.