Vörösborral gyógyul Vili bácsi

diéta műtét forgatás Várkonyi András bor Barátok közt szívbeteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öt hét telt csak el a Barátok közt Vili bácsija súlyos szívműtétje óta, aki a gyors felépülés után hétfőtől máris munkába áll. Várkonyi András a Life.hu-nak elmesélte, hogy horrorisztikusnak találta a rutinműtétnek tartott szívműtétjét, amikor elolvasta a zárójelentését.

Nem terhelik túl Vili bácsit, egyelőre csak öt-hat jelenete lesz a jövő héten a Barátok közt színészének, akinek még leginkább a pihenésre és az erősödésre kell koncentrálnia.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

"A jövő hét után egy hét szünet lesz, akkor tudok többet pihengetni, sétálni, erősíteni magamat. Utána pedig folytatódik a meló, remélhetőleg úgy, mintha mi sem történt volna. Még egy kicsit erősíteni kell a tüdőmet, rekeszproblémák jöttek elő, ami teljesen normális és várható is volt. A műtétkor kb. 34 fokra lehűtötték a mellkasomat, hogy lelassuljon a szívverésem, ekkor begörcsöl a rekesz, ami később visszaenged. A jobb oldalam már helyreállt, a bal oldalon még pár centinek vissza kell menni és akkor sokkal több levegő tudok majd venni.. Azt mondták, hogy ez manapság egy rutinműtétnek számít, és ezt én komolyan vettem, ezért mertem belevágni. Utólag hátborzongatónak tartom az öt és fél órás operációt, de ezzel csak akkor szembesültem, amikor elolvastam a zárójelentésemet. Előre nem kérdeztem a részleteket, bár érdekelnek ezek a tudományos dolgok" - viccelődött Várkonyi András, akinek felesége segít a lábadozás időszakában.
"Oda kell figyelnem a táplálkozásomra, a zsíros ételeket kerülnöm kell. De szerencsére egy pohár vörösbort minden nap megihatok, ami kifejezetten vérképző. Vágyom a friss levegőre is, gyógytornázom, szobabiciklizem. Meg kell találnom az egyensúlyt a pihenés és a munka között" - tette hozzá a közkedvelt színész

Várkonyi Andráson szívkoszorúér-áthidalást hajtottak végre, a lábából kivett erekkel pótolták a szívbe vezető, hibás ereket.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Nem érdekli a jól menő családi vállalkozás az énekesnőthttp://www.life.hu/legykepben/20130306-cserpes-laura-enekesno-edesapja-meno-tejipari-vallalkozo-de-o-nem.htmlIsmét hülyét csinált magából Hajdú Péterhttp://www.life.hu/legykepben/20130308-hajdu-peter-a-tv2-frizbijenek-musorvezetoje-ismet-hulyet-csinalt-magabol.htmlVan új munkája Mádai Viviennek!http://www.life.hu/legykepben/20130308-madai-vivien-az-rtl-klub-reflektoranak-musorvezetoje-az-rtl-ii.htmlHalotti torba hívta vendégeit a modellhttp://www.life.hu/legykepben/20130308-dukai-regina-modell-a-hal-a-tortan-adasaban-egy-baratja.htmlMagyar sztárok a nőkrőlhttp://www.life.hu/legykepben/20130308-boldog-nonapot-kivan-gundel-takacs-gabor-pal-denes-kallay-saunders.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.